Αποχώρηση-βόμβα της Μελίνας από τους Vegas

Παρελθόν από το συγκρότημα Vegas αποτελεί η Μελίνα Μακρή, η οποία αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα.Η τραγουδίστρια μέσω μηνύματός της στα social media ευχαρίστησε τους συνεργάτες της Zeraw και Σταύρο για την στήριξή τους, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ανάγκη της να χαράξει τον δικό της δρόμο στη μουσική σκηνή.

«Πριν από λίγες μέρες έκλεισε ένα μεγάλο βιβλίο της ζωής μου, θα ήταν αδικία να το αναφέρω ως κεφάλαιο, ήταν ένα όμορφο βιβλίο που μου χάρισε πολλά, όμως οι σελίδες του έφτασαν κάπου στο τέλος. Συνειδητοποιημένα ακολουθώ το όνειρο της ζωής μου, να αφοσιωθώ και να υπηρετήσω το Ελληνικό τραγούδι, με τις νότες που τραγουδάει η ψυχή μου, αποχωρώ από το συγκρότημα Vegas για τον σκοπό αυτό... Δεν λυπάμαι που τελειώνει αντίθετα είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων γιατί συνέβη...

Στον επίλογο αυτού του βιβλίου, θα ήθελα να γράψω ότι ευχαριστώ πολύ τους συνταξιδιώτες μου στο μαγικό ταξίδι των Vegas, τον Σταύρο και το Zeraw και να τους ευχηθώ ολόψυχα καλή συνέχεια. Το καινιούργιο βιβλίο είναι ακόμα γεμάτο λευκές σελίδες που εύχομαι να γράψουμε μαζί... Σας ευχαριστώ Μελίνα Μακρή...»