Τι γίνεται τελικά με την εγκυμοσύνη της star; Κάνε λίγο focus στην κοιλίτσα της

Στη Μύκονο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την 30χρονη ηθοποιό, η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα να συνεχίσει τις διακοπές της, μετά και τον άγριο τσακωμό με τον φίλο της.Η star εθεάθη να κάνει βόλτες στο νησί και φυσικά δεν ήταν μόνη της. Η ηθοποιός είχε παρέα και μάλιστα είναι και Έλληνας. Ο λόγος για τη Lindsay Lohan, η οποία περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της στοRakkan beach bar στην παραλία Καλό Λιβάδι, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται πάντα ο Ντέννις Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Δεν είναι σαφές ακόμη αν είναι ζευγάρι ή απλά φίλοι, οι δυο τους πάντως είναι αχώριστοι και όπως αντιλαμβάνεσαι , το γεγονός αυτό έχει πυροδοτήσει τις φήμες πως είναι μαζί.



Κι αν αυτό νόμιζες πως είναι το μόνο που παρατηρήσαμε για τη σταρ, σε παρακαλούμε να δεις προσεκτικά τις φωτογραφίες παρακάτω. Μετά τον χωρισμό της με τον Egor Tarabashov, ο πατέρας της ηθοποιού βγήκε και ανακοίνωσε, πως είναι έγκυος.

Τότε η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε, μέχρι που πέσαμε πάνω σε αυτές τις φωτογραφίες. Δες πόσο φουσκωμένη φαίνεται η κοιλίτσα της. Μήπως ισχύει τελικά; Η αλήθεια θα φανεί πολύ σύντομα.