O Τζέρεμι Κλάρκσον ανατίναξε το σπίτι του!

Περίεργος ακόμη και στον τρόπο που... ρίχνει σπίτια είναι ο Τζέρεμι Κλάρκσον, με τον ίδιο να προσλαμβάνει μια... ομάδα καταστροφής ώστε να «καθαρίσει» το οικόπεδό του. Συγκεκριμένα, ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear θέλησε να χτίσει ένα καινούργιο σπίτι και για να το κάνει αυτό, γέμισε το παλιό του με... εκρηκτικά, αντί να προτιμήσει τον «παραδοσιακό» τρόπο με τις μπουλντόζες. Σύμφωνα με τη Telegraph, έμεινε μόνο μια τεράστια σωρός από μπάζα και ξύλα, μετά το μεγάλο «μπαμ».

Το καλύτερο από όλα όμως, είναι πως ο Κλάρκσον φρόντισε να ενημερώσει τους γείτονές του με αλληλογραφία μόλις το προηγούμενο βράδυ!

Ένας μάλιστα από αυτούς ήταν... καυστικός στις δηλώσεις του, αφού είπε πως η όλη διαδικασία είναι «κλασικός Κλάρκσον» και συμπλήρωσε: «Πριν ήταν ένα μεγάλο παλιό σπίτι, τώρα ίσα που βλέπεις κάτι από αυτό. Έστειλαν επιστολή σε όλο τον κόσμο που έμενε έως και μισό μίλι τριγύρω, ώστε να ξέρουν τι θα γίνει. Κλασικός Κλάρκσον, έτσι δεν είναι; Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος θα το κατέστρεφε κανονικά, αυτός το ανατίναξε! Ανατίναξε ολόκληρο το σπίτι!».


Όσο για το νέο εξοχικό που θα χτίσει, λέγεται πως θα έχει περιφραγμένο κήπο, πέντε μπάνια, κινηματογράφο, γκαράζ με χώρο πέντε αυτοκινήτων και ένα κατάστημα για... μηχανές ATV (γουρούνες)!