Νίκος Χατζηνικολάου: Αποκαλύψεις φωτιά για συνεργασία στα media - Οι "κρυφές" συναντήσεις - συνομιλίες

Φωτιές άναψε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις δύο καναλαρχών για συνεργασία στο νέο τηλεοπτικό τοπίο που διαμορφώνεται.





Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με τον εκδότη της εφημερίδας «Το Ποντίκι» Αντώνη Δελατόλα, ο Νίκος Χατζηνικόλαου είπε τα εξής:

«Θα σας πω κάτι που δεν έχει ακουστεί πουθενά! Γίνεται λόγος για τηλεοπτική συνεργασία Κοντομηνά-Αλαφούζου…

Ο μεν Σκάι έχει καλό ενημερωτικό σταθμό και ο Alpha είναι επιτυχημένος στα ψυχαγωγικά προγράμματα». Πάντως ο γνωστός δημοσιογράφος σημείωσε ότι υπάρχουν και δυσκολίες στις συζητήσεις κυρίως ως προς το ποιος από τους δύο καναλάρχες θα έχει το πάνω χέρι στο ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τηλεοπτική άδεια, έχει διαβεβαιώσει του προσωπικό του ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το μέλλον του καναλιού ενώ ο Alpha συνεχίζει να προβάλει δυναμικά το νέο του πρόγραμμα με τη βεβαιότητα ότι ο σταθμός θα έχει συνέχεια.

Πάντως οι αποκαλύψεις Χατζηνικολάου προκάλεσαν την αντίδραση και από τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς και με ανακοινώσεις του σημειώνουν ότι συνεχίζουν την αυτόνομη πορεία τους.

Αργά το βράδυ, το γραφείο Τύπου του σταθμού ΣΚΑΪ διαψεύδοντας τα σενάρια περί συνεργασιών με άλλες τηλεοπτικές επιχειρήσεις.

Το γραφείο Τύπου του σταθμού επισημαίνει ότι «ο ΣΚΑΪ, μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στον διαγωνισμό και την ανακήρυξή του ως οριστικού υπερθεματιστή για τα επόμενα 10 χρόνια, πορεύεται αυτοτελώς και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του στο νέο τηλεοπτικό περιβάλλον».