Έλιωσε το Instagram: Δείτε την 6χρονη κόρη του Jamie Oliver να κάνει μπάνιο το νεογέννητο αδελφό της

«Εχω την καλύτερη βοηθό» έγραψε η περήφανη μαμά στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.Γέννησε το μικρούλη River Rocket Oliver λιγότερο από ένα μήνα πριν, και τώρα η ευτυχισμένη μαμά Jools Oliver, 41 ετών, μοιράστηκε μία ακόμη αξιολάτρευτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της (πέμπτο παιδάκι της με τον επίσης 41χρονο celebrity chef Jamie), όσο η μόλις 6 χρονών κορούλα τους έκανε μπάνιο το νεογέννητο.




Χθες βράδυ ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram, περήφανη για το σιγμιότυπο χαράς που της χάρισαν τα δύο αγγελούδια της και έγραψε στη λεζάντα «Εχω την πιο χαριτωμένη μικρή βοηθό».

Εκτός από τα δύο παιδάκια στη φωτογραφία, το ζευγάρι έχει ακόμη, τη 12χρονη Daisy Boo, τον 5 ετών Buddy Bear και τον τελευταίο μήνα έχουν βομβαρδίσει με φωτογραφικά καρέ τους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, μετά τον ερχομό του μόλις 3 εβδομάδων γιου τους.



Σε μια άλλη φωτογραφία, η προστατευτική αδελφή Petal κρατούσε τον μικρούλη ποζάροντας στον φακό, ενώ και ο Jamie Oliver έχει ποζάρει με τη μαμά και το μωρό να κοιμούνται εξαντλημένοι.



Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1993 και παντρεύτηκε το 2000, ενώ δύο χρόνια μετά έφεραν στον κόσμο την πρώτη τους κόρη. Η Jools γέννησε το πρώτο της παιδία μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση, ενώ τα άλλα τέσσερα μωρά ήρθαν φυσικά. Και οι δύο γονείς δήλωσαν ότι αυτό είναι το τελευταίο τους παιδάκι.