Νέα για την εκδήλωση hardware της Microsoft για τον Οκτώβριο

Η Microsoft αναμένεται να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση, τον Οκτώβριο, που θα εισάγει στην νέα γενιά Surface και Band μοντέλων, αλλά οι τελευταίες φήμες ισχυρίζονται ότι αυτό είναι μόνο εν μέρει αληθές.

Η εταιρεία σχεδιάζει πράγματι μια hardware εκδήλωση τον Οκτώβριο, πιθανότατα στις 26 Οκτωβρίου, αλλά σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, σκοπεύει να ανακοινώσει μία μόνο συσκευή και μπορεί να είναι το all-new Surface PC.

Πέρυσι, η Microsoft έφερε στο φως το Lumia 950 και το Lumia 950 XL, το Surface Book, το Surface Pro 4 και το Μicrosoft Band 2 κατά τη διάρκεια της ίδιας εκδήλωσης hardware, τον Οκτώβριο, οπότε θεωρήθηκε ότι η εταιρεία θα κάνει το ίδιο φέτος για τις νέες γενιές.


Αλλά τελικά αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία σκοπεύει να ανακοινώσει μόνο το νέο PC για φέτος, καθυστερώντας τα αποκαλυπτήρια για το Microsoft Band 3, το Surface Book 2 και το Surface Pro 5 μέχρι την άνοιξη του 2017. Παρόλα αυτά, η εταιρεία θα μπορούσε να παρουσιάσει και το νέο Surfce Phone, αλλά οι φήμες -μέχρι στιγμής- πάνω σε αυτό το θέμα είναι ακόμη αντιφατικές, με κάποιες πηγές να ισχυρίζονται ότι η Μicrosoft εξετάζει ήδη το ενδεχόμενο να καθυστερήσει την κινητή συσκευή μέχρι τα τέλη του 2017 ή τις αρχές του 2018.

Σε ό,τι αφορά τα νέα μοντέλα, υπήρχε η πεποίθηση ότι το Band 3 θα μπορούσε να έρθει με βελτιωμένο σχεδιασμό, ανταλλακτικά λουράκια και να είναι ανθεκτικό στο νερό.

Βέβαια, όλα αυτά είναι φήμες, προς το παρόν τουλάχιστον, οπότε καλύτερα να μην κρατάμε “μεγάλο καλάθι” στα άκουσμα των αλλαγών που έρχονται, μέχρι η Microsoft να βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση.