Η μπάντα υποδέχτηκε τον Τσίπρα στη ΔΕΘ με το The Final Countdown! Πηγή: www.lifo.gr

Είναι ωραίο όταν οι μπάντες και οι φιλαρμονικές πρωτοτυπούν σε ρεπερτόριο, αλλά η μπάντα του 3ου Σώματος του Στρατού σήμερα απλά ανέβασε το επίπεδο με ευφάνταστες (τρολ) επιλογές. Έξω από τη ΔΕΘ, υποδέχτηκαν τον
πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με το The Final Countdown!

 Η μπάντα άρχισε να παίζει μόλις ο Aλέξης Τσίπρας έφτασε στο Περίπτερο και συνέχισε μέχρι που απομακρύνθηκε. Πάντως σύμφωνα με την ανταπόκριση του ΑΠΕ ο πρωθυπουργός φάνηκε να το απολαμβάνει και το έδειξε καθώς για λίγα λεπτά έμεινε να παρακολουθεί τους μουσικούς.


 Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την περιοδεία στην 81η ΔΕΘ από το Περίπτερο του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, όπου έκανε δήλωση για την πορεία της ΔΕΘ, για τη συμβολή του Πρακτορείου στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και για την είσοδο της χώρας σε αναπτυξιακή τροχιά.

 Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα Περίπτερα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, της ΕΡΤ 3, του Οργανισμού Λιμένος (ΟΛΘ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΣΠΑ. Στο Περίπτερο της Αττικό Μετρό ο πρόεδρος της Γιάννης Μυλόπουλος έδειξε στον πρωθυπουργό ένα βαγόνι του Μετρό το οποίο έχει τοποθετηθεί και ο κ. Τσίπρας αστειεύτηκε λέγοντας του: " Το πρωί πήγαμε στο έργο του Μετρό, πότε πρόλαβες και το έφερες το βαγόνι;"

 Η περιοδεία του πρωθυπουργού ολοκληρώθηκε στο Περίπτερο της Ρωσίας όπου έκανε τα εγκαίνια μαζί με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Ρωσίας. 

Πηγή:www.lifo.gr