Η δήλωση του Μπραντ Πιτ μετά το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ δεν θα παραστεί στη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ όπου συμμετέχει ως αφηγητής, προκειμένου να εστιάσει στα τρέχοντα οικογενειακά θέματα, όπως αναφέρει. Ο ηθοποιός, βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν η διάσημη σύντροφός του Αντζελίνα Τζολί, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Ο 52χρονος σταρ, συμμετέχει στο τελευταίο ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Terrence Malick, "Voyage of Time" που αφορά στην γέννηση του σύμπαντος. Ο ηθοποιός θα λάμψει δια της απουσίας του από την πρεμιέρα, στο California Science Centre Imax Theatre, στο Λος Άντζελες γιατί δε θέλει να του "αποσπάσει την προσοχή".

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο χολιγουντιανός αστέρας λέει: "Το Voyage of Time του Terrence, είναι μια όμορφη, και μοναδικής εμπειρίας ταινία για παιδιά και οικογένειες που καταγράφει το χρονικό της γέννησης του χρόνου.

Είμαι ευγνώμων που συμμετείχα σε ένα εκπαιδευτικό και μαγευτικό πρότζεκτ, αλλά προς το παρόν έχω επικεντρωθεί στην οικογενειακή μου κατάσταση και δε θέλω να μου αποσπαστεί η προσοχή από αυτό το εξαιρετικό φιλμ, που ενθαρρύνω τους πάντες να δουν".