Σρόιτερ: Είσαι ο γνωστός σε όλους, Έλληνας σκατόψυχος

Κατά όσων πανηγυρίζουν και χαίρονται με την προοπτική να πέσει μαύρο στα κανάλια που δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια βάλλει ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha Αντώνης Σρόιτερ με ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες μέρες στο Facebook.

«Σου φταίνε όλοι και όλα, για τα χάλια της δικής σου ζωής. Πάντα ευθύνονται οι άλλοι, εσύ δεν φταις σε τίποτα. Χαίρεσαι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος, γιατί έτσι πιστεύεις ότι παίρνει γεύση, από τη δική σου μιζέρια. Είσαι ο γνωστός σε όλους, Έλληνας "σκατόψυχος". Κομμάτι αυτής της κοινωνίας, ευτυχώς μικρο. Ο άλλος λοιπόν, μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα του, μπορεί και όχι. Εσύ πάλι, πάντα "σκατόψυχος" θα είσαι. Και την μιζέρια σου δεν θα την ξεπεράσεις ποτέ. Γιατί δεν έχεις μάθει να παλεύεις για το δικό σου καλό, αλλά για το κακό των άλλων. Περαστικά και κάτσε να βλέπεις, γιατί τα καλά τώρα αρχίζουν», έγραψε χαρακτηριστικά.


Νωρίτερα, ο Αντώνης Σρόιτερ είχε στρέψει τα βέλη του κατά του Νίκου Παππά και της κυβέρνησης.

«Λοιπόν... Σε 89 ημέρες από σήμερα, πρέπει να κλείσουν ο Αlpha και το Star. Μαζί με το Μega και το "Ε", θα πέσει "μαύρο" σε τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς. Επιτέλους, το τηλεοπτικό τοπίο... ρυθμίστηκε! Δυο χιλιάδες εργαζόμενοι κάθε κατηγορίας, θα μείνουν άνεργοι. Αλλά όπως είπε ο κ. Παππάς, δεν τρέχει τίποτα, δείτε ΕΡΤ».