Διαιτητικά σκάνδαλα και στην Αγγλία!

Η υπόθεση του Σέρχιο Αγουέρο είναι η αφορμή από την οποία πιάστηκε ο Χάλσεϊ για να φανερώσει μια ιστορία, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην αποκάλυψη μεγάλων σκανδάλων σε ό,τι αφορά τη διαιτησία στην Αγγλία και δη στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Αργεντινός φορ της Μάντσεστερ Σίτι τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών για την αγκωνιά που έριξε στον Γουίνστον Ριντ, στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ. Η FA επενέβη από τη στιγμή που ο Αντρέ Μάρινερ δεν είδε τη φάση και τιμώρησε αυτεπάγγελτα τον διεθνή επιθετικό των «πολιτών», ο οποίος θα χάσει και το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με τη Γιουνάιτεντ.

Στη Σίτι σκοπεύουν ν' ασκήσουν έφεση και με τη βοήθεια του βίντεο ν' αποδείξουν πως ο Μάρινερ όντως είδε τη διεκδίκηση της μπάλας και την αγκωνιά του Αγουέρο, επιλέγοντας να μην σφυρίξει κάτι εκείνη τη στιγμή.

Ο Μαρκ Χάλσεϊ, σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, αποκάλυψε πως και ο ίδιος έχει περιστατικό κατά το οποίο του δόθηκε εντολή να δηλώσει στην FA ότι δεν είδε συγκεκριμένη φάση, ενώ την είχε παρακολουθήσει κανονικότατα μέσα στο γήπεδο!

«Δεν έχει να κάνει με την FA, όσο με την Επιτροπή Διαιτησίας, την PGMOL» έγραψε ο παλαίμαχος ρέφερι που σε σχόλιο οπαδού της Τσέλσι, αποκρίθηκε θετικά για το γεγονός πως... δεν είναι ο μόνος που έχει να περιγράψει τέτοιες ιστορίες και έχει βρεθεί σε θέση χειραγώγησης από κάποιον «ανώτερο»!