Παπαρίζου-Μαυρίδης: Στα άκρα η διαμάχη- Συνεχίζεται ο «πόλεμος» εξωδίκων


Η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης μπορεί μετά τον χωρισμό τους να έκαναν καινούργια αρχή στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο η δικαστική διαμάχη δεν λέει να λάβει τέλος.







Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για 12 ολόκληρα χρόνια και η κοινή τους περιουσία ήταν μεγάλη. Όσο κι αν προσπάθησαν να τα βρουν, αυτό στάθηκε αδύνατο και τώρα θα κληθούν να τα βρουν μέσω της δικαστικής οδού.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Freddo η διαμάχη έγκειται συγκεκριμένα στην πολυτελέστατη μεζονέτα στη Γλυφάδα, έκτασης 183 τμ, που απέκτησαν από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο 520.000 ευρώ. Σε αυτό το σπίτι εξακολουθεί να διαμένει ο Τόνυ Μαυρίδης, με την Έλενα να ζητά με εξώδικό της να αποχωρήσει από το σπίτι, ώστε να πουληθεί και να πάρει ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί.

Η τραγουδίστρια άλλαξε δικηγόρο και επέστρεψε δυναμικά στην υπόθεση και το εξώδικο που απέστειλε στις 4 Ιουλίου στον Τόνυ Μαυρίδη, ζητάει μεταξύ άλλων να αποχωρήσει από το σπίτι.

Ο μουσικός παραγωγός και μάνατζερ άλλαξε και εκείνος δικηγόρο και έστειλε δικό του εξώδικο αναφέροντας ότι «τηρεί τη δανειακή σύμβαση», αλλά και ότι «το σπίτι έχει μισθωθεί έως το 2020 από την εταιρεία του με ιδιοκτήτες στη μίσθωση την Παπαρίζου και τον ίδιο ως φυσικά πρόσωπα».

Το δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο Τόνυ Μαυρίδης ζητά να του επιδοθεί ποσό που να προέρχεται από τα φανερά και τα μη φανερά έσοδα της εταιρείας “Έλενα Παπαρίζου&Σία Ε.Ε.“, αφήνοντας υπονοούμενα για «μαύρα χρήματα».



Πηγή: gossip-tv.gr