Μαριόν Κοτιγιάρ: Η δήλωση για την εγκυμοσύνη, η ευχή σε Μπραντζελίνα και η επόμενη μέρα

Η ηθοποιός έσπασε τη σιωπή τηςΣτην πληθώρα των δημοσιευμάτων που τη θέλουν να είναι υπεύθυνη για τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ και της Αντελίνα Τζολί, αποφάσισε να απαντήσει η Μαριόν Κοτιγιάρ. Μάλιστα η ηθοποιός, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και ξεκαθάρισε πως πατέρας του παιδιού είναι ο σύζυγός της επίσης ηθοποιός, Γκιγιόμ Κανέ. Στην ανακοίνωση της, η οποία έγινε στο Instagram εύχεται σε Αντζελίνα και Μπραντ «να βρουν ειρήνη σε αυτή την ταραγμένη στιγμή που βιώνουν».

Διαβάστε όσα έγραψε:

«Αυτή θα είναι η πρώτη και τελευταία αντίδραση στα νέα που κυκλοφόρησαν πριν από 24 ώρες. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω πράγματα όπως αυτά ή να τα παίρνω στα σοβαρά αλλά καθώς η κατάσταση ξεφεύγει και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να τοποθετηθώ δημόσια» ξεκινά την ανάρτησή της στο Instagram η Κοτιγιάρ.

«Καταρχήν πριν από πολλά χρόνια συνάντησα τον άνδρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του παιδιού που περιμένουμε. Δεύτερον σε όσους λένε ότι είμαι συγκλονισμένη, είμαι πολύ καλά ευχαριστώ. Αυτή η κατασκευασμένη συζήτηση δεν μου προκαλεί άγχος. Και σε όλα τα ΜΜΕ και τους κακεντρεχεις που βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα, ειλικρινά σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση» συνεχίζει η Κοτιγιάρ βάζοντας τέλος στη φημολογία που κυκλοφόρησε σχετικά με την εγκυμοσύνη της και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ.

Όσον αφορά τέλος το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού η Κοτιγιάρ γράφει:«Τέλος εύχομαι η Αντζελίνα και ο Μπράντ, τους οποίους σέβομαι βαθύτατα, να βρουν ειρήνη σε αυτή την ταραγμένη στιγμή που βιώνουν».