Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα;ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Κριέ, προσπάθησε σήμερα να κάνεις συντήρηση δυνάμεων και να μην επιταχύνεις τους ρυθμούς με το καλημέρα. Η ενέργεια σου σήμερα εξαντλείται γρηγορότερα απ' ότι συνήθως!
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Ταύρε, καλή η διπλωματία, όμως αν δεν δείξεις τις διαθέσεις σου (δολοφονικές, ερωτικές, προειδοποιητικές) άμεσα, μην περιμένεις χαΐρι σήμερα.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Μέρα εργασιοθεραπείας σήμερα. Όχι δεν εννοώ να σκοτωθείς και να ξενυχτήσεις πάνω από λογαριασμούς/mail/στατιστικά. Αλλά να βυθιστείς σε απόλυτη ηρεμία ενώ κάνεις τη δουλειά σου και να μην αφήσεις κανένα/καμία να σου κολλήσει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Καρκίνε, σίγουρα θα ήθελες σήμερα να είσαι περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνικός, όμως είσαι στη φάση του κύκλου σου που δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα, ό,τι κι αν συμβαίνει εκεί έξω. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να συμπεριφέρεται όπως θέλουν οι άλλοι. Ας σε αποδεχτούν κι έτσι αν σ' αγαπάνε.
ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα λένε, κι εσύ, αστρολογικά μιλώντας πάντα, είσαι ένας/μια μεγάλος/η γάτος/γάτα. Προσπάθησε να κατευθύνεις το σημερινό επικοινωνιακό σου κρεσέντο κάνοντας χρήσιμες κουβέντες και να αντλώντας πληροφορίες από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα σου φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Κουτσομπολιό απαγορεύεται!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Πριν από μερικά χρόνια είχε βγει ένα παιχνιδάκι στον υπολογιστή που είχε γίνει διάσημο. Λευκή οθόνη, μύγες να περνούν αριστερά δεξιά και ο χρήστης χειρίζεται μια μυγοσκοτώστρα και χτυπάει μύγες. Που κολλάει αυτό; Σκέψου το μυαλό σου σαν μια λευκή οθόνη, ακανόνιστες και χωρίς ειρμό σκέψεις και αναμνήσεις να περνούν σαν μύγες και εσύ να προσπαθείς να τις πιάσεις... Καλή σου μέρα Παρθένε!
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Ζυγέ, σήμερα ο κόσμος γύρω σου μοιάζει να κινείται σε super slow motion κι αυτό δεν πρόκειται ν' αλλάξει όσο κι αν πιέζεις τις καταστάσεις. Οπότε, προκειμένου να γλιτώσεις από το νευρικό κλονισμό, απλά αποδέξου το και κινήσου αντίστοιχα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Για λόγους καθαρής αστρολογικής έρευνας βάλε κάποιον/α να σε βιντεοσκοπεί σήμερα στη δουλειά. Γιατί σήμερα μάλλον θα κυκλοφορείς με το ταμπελάκι «Μην αγγίζετε, μην ενοχλείτε!». Ναι, αυτό που τραβά σαν κόκκινο πανί κάθε μόριο χαζομάρας και νεύρων από τους γύρω σου και σε φέρνει στα όρια του φόνου... Χμ. Τώρα που το σκέφτομαι το βίντεο είναι και καλό πειστήριο αθώωσης σε ένα δικαστήριο. Δεν συμφωνείς;
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Μερικές μέρες, και η σημερινή είναι μια από αυτές, η καθημερινότητα γίνεται τόσο πνιγερή, σαν να προσπαθείς να πετάξεις μέσα από ένα νέφος αφρικανικής σκόνης χωρίς να τσούξουν τα μάτια σου. Έτσι το μυαλό σου ταξιδεύει εκεί που κάποια μέρα είναι βέβαιο πως θα φτάσεις. Οπότε αν σου λένε πως χαζεύεις, χαμογέλα. Εσύ απλώς σχεδιάζεις ένα ομορφότερο μέλλον.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Όταν μια μέρα περνά στο χώρο εργασίας χωρίς να συμβαίνει τίποτα που να ταράζει τα νερά, δίχως ακραίες συμπεριφορές ή νεύρα, τότε είσαι ευτυχισμένος/ή. Και όταν συμβαίνει αυτό, ανοίγεις την καρδιά σου και ζητάς παρέα, φίλους, κοινωνική εμπλοκή. Ναι, σήμερα έχεις μεγάλες πιθανότητες να σου συμβεί. Ο αστρολόγος σου στο εύχεται!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Υδροχόε, ίσως παρατηρήσεις σήμερα πως δουλεύεις με την ίδια ένταση αλλά τα αποτελέσματα της δουλειάς σου είναι κάτω του μετρίου σε σχέση με το συνηθισμένο. Λέγεται πνευματική εξάντληση το φαινόμενο και δεν λύνεται με το να τιμωρείς τον εαυτό σου ή να σε βρίζεις.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Το επόμενο διήμερο επανέρχεται μια αίσθηση ηρεμίας, γαλήνης και αισιοδοξίας. Εκμεταλλεύσου το και φτιάξε ένα προστατευτικό κέλυφος για τα συναισθήματα σου και τις φοβίες σου (που όταν βγαίνουν προς τα έξω γίνονται αφορμή για να πληγώνεσαι ή να γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους γύρω σου).

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!