Οι αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα;ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Αν σκεφτείς την οικονομική σου κατάσταση σαν ένα ταλαιπωρημένο από σεισμούς κτίριο, τότε η καλή διάθεση των επόμενων ημερών μοιάζει με μια καλή ευκαιρία για εργασίες αποκατάστασης. Δραστηριοποιήσου! Ψάξε για έξτρα εισόδημα αν το έχεις ανάγκη! Σε θέλει!
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Οι επόμενες μέρες αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σχέσεων, να συγχωρέσεις λάθη (σου, του/της, σας…) ή, αν είσαι ελεύθερος/η απλά να κάνεις το επόμενο βήμα στη προσωπική σου ζωή χωρίς ενοχές ή ενδοιασμούς.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Αυτό το χάσιμο του μυαλού σου που παρατηρείς τις τελευταίες μέρες... Ε και σήμερα το πρωί μια από τα ίδια πρέπει να περιμένεις από τη διάθεση σου - κυκλοθυμία αγάπη μου. Και το βράδυ; Ανάσα! Καθαρός αέρας! Ενέργεια ξανά!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Στα συν των επόμενων ημερών είναι η αισθησιακή διάθεση και ανάγκη για κοινωνικότητα. Στα πλην; Κάποιος/α φίλος/η ή γνωστός/η σου φαίνεται προκλητικά σέξι. Μυρίζομαι προβλήματα…
ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Για να δούμε πως θα σου το φέρω τώρα... Το βράδυ που λες, έχεις μια δαιμονισμένη διάθεση για κοινωνικότητα! Στους δρόμους λοιπόν, στους δρόμους! Και έως το μεσημέρι; Χμ... Δουλεύεις σαν σκλάβος; Δεν εγκαταλείπεις το άγχος της δουλειάς; Κουβαλάς δουλειά στο σπίτι; Κάτι τέτοιο παίζει...
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Σήμερα που στην εργασία θα βιώσεις αφόρητη πίεση, είναι πιθανό να νιώσεις πως επιστρέφεις σε παρελθούσες ψυχολογικές καταστάσεις όπως ανέκφραστος θυμός, καταπίεση των απόψεων σου, βαρυθυμία. Αν και θα είναι παροδικό (μια μέρα είναι διάολε) χρειάζεται να επιδείξεις υπομονή και προσοχή!
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Ζυγέ, όταν οι απαιτήσεις ή/και η συμπεριφορά του/της συντρόφου σου και μερικών συνεργατών σου είναι παράλογες, όπως σήμερα για παράδειγμα, δεν είναι σωστή τακτική η ψυχρότητα ή η αποστασιοποίηση. Τίποτα στη φύση δεν αλλάζει χωρίς να πιεστεί έξωθεν. Μη φοβάσαι να συγκρουστείς!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Σκορπιέ, εσωτερικά κρύβεις μια πυρηνική βόμβα που μπορεί να μεταβάλλει μέσα σε δευτερόλεπτα το κλίμα των διαπροσωπικών σου σχέσεων από εύκρατο σε πολικό κι αντίστροφα. Σήμερα λοιπόν που αυτές οι μεταβάσεις συμβαίνουν με μεγάλη ευκολία, να θυμάσαι πως δεν είναι όλοι/ες τόσο ανθεκτικοί/ες όσο εσύ. Ναι, αυτούς που αγαπάς πρέπει να τους προστατεύεις και από εσένα.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Οι πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στην παγκόσμια ιστορία δεν ήξεραν τι ακριβώς ήθελαν από αυτή τη ζωή ή, ακόμη κι αν κατακτούσαν αυτό που ήθελαν, ανακάλυπταν πως δεν τους ικανοποιούσε. Αυτό στο λέω μπας και σταματήσεις τον εσωτερικό πόλεμο με τον εαυτό σου. Αυτή την περίοδο, το να αφοσιωθείς σε κάτι συγκεκριμένο (επαγγελματικά) με το ζόρι, είναι σαν προσπαθείς να τυφλωθείς με τα ίδια σου τα χέρια. Άσε ανοιχτά ενδεχόμενα!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Αιγόκερε, ελπίζω εκείνος/η που φλερτάρεις (ή που θα ήθελες να…) αυτή την εποχή να μην είναι ξανά από το επαγγελματικό σου περιβάλλον; Δεν μιλάς, ε; Άντε και να δεχθώ ότι είναι (κομμάτια να γίνει). Αυτό που δεν δέχομαι όμως είναι να δώσεις αφορμές για σχόλια και κουτσομπολιό. Σύμφωνοι;
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Από σήμερα και για λίγες μέρες μπορούν να πάψουν να σε απασχολούν 24 ώρες το 24ώρο οι συναισθηματικές σου εκκρεμότητες (άβυσσος…) ή τα προβλήματα κάποιων μελών της οικογένειας σου ή τα επαγγελματικά προβλήματα που κουβαλάς στο σπίτι. Στο εξής θα αξιοποιείς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Τελεία και παύλα!
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Από το απόθεμα προσωπικοτήτων και συμπεριφορών που έχεις διαθέσιμες προτείνω τα εξής: 1) Το πρωί βγάλε στην επιφάνεια την πιο εγκεφαλική, επικοινωνιακή και κοσμική περσόνα διαθέτεις. 2) Προς το βράδυ γίνε ο γνώριμος, ευαίσθητος, «θέλω μόνο μια αγκαλιά» εσύ. Έτσι για να έχουμε ποικιλία! (Αυστηρή προειδοποίηση: Μην τα αντιστρέψεις!)

Καλημέρα!