Η Αθηνά Οικονομάκου με μαύρα εσώρουχα και θέα... στο Λας Βέγκας

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε πλώρη για Χόλλυγουντ (και ίσως για διεθνή καριέρα), καθώς τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιεί ένα όνειρο ζωής, ταξιδεύοντας στις ΗΠΑ και τους δρόμους όπου συχνάζουν οι μεγάλοι σταρς.Κάνει σερφ στις παραλίες της Καλιφόρνια, βγάζει σέλφι με την Κιμ Καρντάσιαν, κάνει κλάμπινγκ και γυρίζει στα κοσμικά μέρη του Λος Άντζελες.

Το πρωί της Τρίτης μας... αναστάτωσε με μια ανάρτηση που δείχνει την ίδια γυρισμένη πλάτη, με τα σέξι μαύρα εσώρουχά της, να απολαμβάνει τη θέα από τον ουρανοξύστη που μένει, αυτή τη φορά στο Λας Βέγκας.



Η όμορφη ηθοποιός σε άλλη φωτογραφία «αγγίζει» το Χολλυγουντ, ίσως και ένα όνειρό της να είναι στα σκαριά... Λέτε να μετακομίσει το L.A;



Πάντα παρέα με τον σύντροφό της, Φίλιππο, ο οποίος άφησε την επιχείρησή του στη Μύκονο εν μέσω Αυγούστου, για να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του.

Το ζευγάρι, πιο ευτυχισμένο από ποτέ, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, τις κοσμικότητες και τον αέρα του Χόλλυγουντ και αυτό φαίνεται και στη φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός για να ευχηθεί για τα γενέθλια του συντρόφου της.