Δήμητρα Παπαδήμα: Με ποιον έχει σχέση μετά τον Μποσταντζόγλου

Η αλήθεια είναι ότι μας μπέρδεψε η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία αν και είχε πει ότι έχει χωρίσει από τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, δήλωσε ότι δεν είναι χωρισμένη και παραμένει πάντα με τον ηθοποιό και πατέρα του παιδιού της. Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι σκέφτεται να του κάνει πρόταση γάμου, μετά από 25 χρόνια συμβίωσης. Χώρισε τον Μποσταντζόγλου και τα έφτιαξε με... τον Μποσταντζόγλου! Αυτό θα πει μεγάλος έρωτας...

Πέρασαν μια μεγάλη κρίση στη σχέση τους κάτι που είχε γίνει γνωστό στον καλλιτεχνικό χώρο, παίρνοντας την απόφαση να μείνουν χωριστά. Σχετικές δηλώσεις είχε κάνει η αντισυμβατική ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

H Δήμητρα Παπαδήμα βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινούλι» όπου ξεκαθάρισε πως είναι μαζί με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου.

«Είμαι με τον Γιάννη. Με τον Γιάννη αιωνίως. Μένουμε σε διαφορετικά σπίτια και είμαστε μαζί. Μη σου πω ότι σκέφτομαι να του κάνω πρόταση γάμου. Είμαστε μαζί 25 χρόνια. Μια ζωή. Από την αρχή μου έκανε πρόταση γάμου, εγώ τώρα τελευταία του λέω «Λοιπόν, εγώ θέλω να πάω χίπισσα σε ένα εκκλησάκι, να βάλουμε μια αγγελία στις εφημερίδες, να μην βάλουμε προσκλήσεις, να έρθει όποιος θέλει καλεσμένος… Και μου λέει «Ε, άντε παράτα με επιτέλους, δεν παντρεύομαι» είπε η ηθοποιός.