Η Ελένη Μενεγάκη μας αποστόμωσε: Τι απάντησε στα σχόλια για «κακά» αγγλικά και ρετούς στις φωτογραφίες

Η παρουσιάστρια αντιδρά: «Αν είναι να το κάνουμε θέμα, το εξαφανίζω…», αναφέρει μεταξύ άλλων. Η Ελένη Μενεγάκη, μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και τις τρεις κόρες της, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα, έφυγαν για λίγο από την Άνδρο. Ο μικρός Άγγελος, βρίσκεται μαζί με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο, στην Τήνο.

Η παρουσιάστρια, αν και απέχει από τα social media το καλοκαίρι σήμερα «επέστρεψε» με δύο νέα καλοκαιρινά στιγμιότυπα. Συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκε με ένα θηλυκό μπικίνι, κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας της σε πισίνα. Όπως θα δείτε στις παρακάτω εικόνες που ανάρτησε στο Instagram, η παρουσιάστρια διατηρεί τις τέλειες αναλογίες μετά από τέσσερις γέννες. Αξίζει να σημειωθεί πως τα στιγμιότυπα είναι χωρίς ρετούς!

Εννοείται πως τα σχόλια και τα likes στις δύο φωτογραφίες, ήταν πολλά. Ανάμεσα στα πολλά θετικά που έγραψαν, κάποιοι από τους διαδικτυακούς της φίλους σχολίασαν αρνητικά τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα, κάνοντας λόγο για εξαφανισμένο αφαλό, αποτέλεσμα κακού ρετούς, και λάθος αγγλικά στα λόγια της παρουσιάστριας.

Δείτε τα σχόλια:
arnitiko 1
arnitiko 2
Η παρουσιάστρια είδε τα εν λόγω σχόλια και δεν δίστασε να απαντήσει στις διαδικτυακές της φίλες. Συγκεκριμένα στο θέμα με το ρετούς, μας αποστόμωσε τονίζοντας: «Δεν πειράζω ποτέ τίποτα στις φωτογραφίες, παρά μόνο το φως! Ζούμαρε και θα τον δεις τον αφαλό μου και στις δύο φωτογραφίες. Δεν έχω λόγο να το κάνω γλυκιά μου, δεν κάνω καριέρα στη μόδα και δεν είμαι 25 χρονών»!
Δείτε τις απαντήσεις της ωραίας Ελένης:
apantisi 1
apantisi 2