Μαρίνα Καλογήρου: Μιλάει πρώτη φορά για τον χαμό του συζύγου της

Η Μαρίνα Καλογήρου μίλησε στην εφημερίδα Αγορά και αποκάλυψε πρώτη φορά πράγματα για τη ζωή της μετά τον θάνατο του συζύγου της, Τάσου Ζαφειρόπουλου.Τι ρόλο έχει ο γιος της στη ζωή της;

«Δεν θα ήθελα ακριβώς να έχει εκείνος ρόλο στη δική μου ζωή αλλά να έχω εγώ στη δική του για όσο εκείνος το χρειάζεται. Να τον φροντίζω, να τον υποστηρίζω, να τον μεγαλώνω, μέχρι να γίνει ένας ωραίος, ελεύθερος και ευτυχισμένος άνθρωπος.»

Πριν από ένα χρόνο έφυγε από τη ζωή ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της Τάσος Ζαφειρόπουλος. Πόσο δύσκολο είναι να είναι και μητέρα και πατέρας για το παιδί της;

«Δεν ξέρω.... Ο Τάσος αυτό που κυρίως έδινε στο παιδί ήταν πολύ αγάπη. Αυτό συνεχίζω να κάνω, που έτσι κι αλλιώς το έκανα. Πολύ, όσο πιο πολύ αγάπη μπορώ.»

Τι την φοβίζει περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου;

«Το πέρασμα του χρόνου για μένα έχει συνδεθεί με την ελαφράδα, το ξαλάφρωμα, την εξέλιξη, τη γνώση, την απελευθέρωση, την ηρεμία. Μόνο θετικά πράγματα μου συμβαίνουν προς το παρόν μεγαλώνοντας. Αυτό που θα φοβόμουν θα ήταν το να σταματούσε για κάποιο λόγο αυτή η εξέλιξη.»