Φούσκωσε η κοιλίτσα της γνωστής ηθοποιού που περιμένει αγόρι

Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης διανύει η διάσημη ηθοποιός.Η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να φουσκώνει και η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη με τον ερχομό του παιδιού της.


Για την ηθοποιό, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Grey's Anatomy, θα είναι το πρώτο βιολογικό παιδί που θα αποκτήσει ενώ έχει υιοθετήσει δύο κορίτσια, την Adelaide Marie Hope, 4 ετών και την Naleigh Moon, 7 ετών.



«Η οικογένεια Kelley είναι ενθουσιασμένη που μπορεί να σας ανακοινώσει ότι περιμένει το τρίτο μέλος της!», είχε πει η Katherine Heigl με τον συζυγό της Josh Kelley στο περιοδικό PEOPLE. «Αυτή είναι μια απίστευτα συναρπαστική στιγμή για εμάς, αυτό το νέο μας γεμίζει με ελπίδα, προσδοκία, και ορμόνες. Λοιπόν, μόνο με ορμόνες είμαι γεμάτη, αλλά ο καθένας στην οικογένεια το απολαμβάνει», σχολίασε με χιούμορη η Heigl.



Η 37χρονη ηθοποιός και ο τραγουδιστής των New Lane Road Kelley, 34 ετών, υιοθέτησαν τη Naleigh από τη Νότια Κορέα τον Σεπτέμβριο του 2009 όταν ήταν 9 μηνών και μερικά χρόνια αργότερα, το 2012, υιοθέτησαν και την Adelaide.



Το νέο μέλος της οικογένειάς τους είναι αγόρι και αναμένεται να γεννηθεί στις αρχές του 2017.