Τι κάνει σήμερα η παρουσιάστρια του «Κάτσε Καλά»;

Η Σόνια Σαουλίδου, έχει να κάνει αρκετά χρόνια δημόσια εμφάνιση μέχρι σήμερα που έδωσε συνέντευξη σε καθημερινή εφημερίδα και μίλησε για τη νέα της ασχολία και φυσικά τη ζωή της. Η παρουσιάστρια του «Κάτσε Καλά» και ραδιοφωνική παραγωγός κυκλοφόρησε το βιβλίο της «Όπου με βγάλει η καρδιά» το οποίο βρίσκεται προς το παρόν στην ιστοσελίδα easywriter.

«Ξαναπαντρεύτηκα κι έτυχε πάλι ο άντρας μου να είναι ξένος. Ο πρώτος ήταν Αμερικανός, ο δεύτερος Ιταλός. Είμαστε πολύ καλά. Είμαι τυχερή που ζω με τον γιο μου (είναι επτά ετών) σε μια χώρα με δυνατότητες, την οποία δεν φοβάμαι. Άλλωστε δεν μου είναι άγνωστη, καθώς είχα σπουδάσει εκεί. Η μετακίνησή μου αυτή ήταν μια λύση για πολλά πράγματα. Ειδικά σε μια εποχή που στην Ελλάδα υπάρχει όλη αυτή η αστάθεια. Δεν εκνευρίζεσαι, όλα λειτουργούν σαν ρολόι, δεν συγχύζεσαι όταν μετακινείσαι, κανείς δεν θα σου μιλήσει άσχημα. Δεν είναι καλύτεροι ούτε πιο έξυπνοι από εμάς. Απλά υπάρχει νόμος και τηρείται» εξήγησε σε καθημερινή εφημερίδα και συνέχισε για την ζωή της στην Αμερική.«Είχα την επιλογή να δοκιμάσω να κάνω ραδιόφωνο ή και τηλεόραση. Δεν τα έψαξα καθόλου, γιατί ήθελα να κάνω μια καινούρια αρχή σε όλα. Αρχικά επέλεξα να γίνω ιατρικός επισκέπτης. Όταν κάνω κάτι επαγγελματικά, δεν σκέφτομαι αν μου ταιριάζει ή όχι. Απλά θέλω να το προσαρμόζω στις προσωπικές μου ανάγκες. Ποιες είναι αυτές; Να έχω ελευθερία χρόνου, ειδικά τώρα που έχω οικογένεια, και περιθώρια οικονομικής εξέλιξης. Διάβασα λοιπόν για να πάρω μια βεβαίωση. Τελικά τα κατάφερα αλλά έχασα τον χρόνο μου γιατί διαπίστωσα ότι πρέπει να κάνω πολλά ταξίδια. Η δεύτερη επιλογή μου είναι τα μεσιτικά. Έχει επίσης πολύ διάβασμα, γιατί στην Αμερική όλες οι δουλειές έχουν διαβαθμίσεις, εξετάσεις και πιστοποιήσεις. Είμαι στη φάση της μελέτης. Μόλις γυρίσω από τις διακοπές, θα επικεντρωθώ σε αυτόν τον στόχο».

Τέλος, είπε για την εποχή που έκανε εκπομπή: «Στην Ελλάδα, όταν έκανα τηλεόραση, τα συναισθήματα ήταν γλυκόπικρα. Είμαι κοινωνική, αλλά από την άλλη έχω και όρια. Είμαι ιδιόρρυθμη. Δεν σε θέλω και στα πόδια μου για πολλή ώρα. Έχω διαχωριστικές γραμμές τις οποίες δεν περνάς. Δεν έχω ανάγκη να επιβεβαιώσω κάτι στον εαυτό μου. Είμαστε καλά με την οικογένειά μου κι αυτό αρκεί»