Ο Βλάνταν Ίβιτς για το ματς του ΠΑΟΚ στην Τιφλίδα

Αν και η διαφορά δυναμικότητας του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό είναι μεγάλη ο Βλάνταν Ίβιτς απέφυγε να χρίσει την ομάδα του φαβορί και ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν την ανωτερότητά τους στο γήπεδο!
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, δεν έδειξε προβληματισμένος για το βασικό σχήμα αφού σε σχετική ερώτηση που του έγινε επισήμανε πως: «Ξέρω κατά 95% την ενδεκάδα. Υπάρχουν δύο παίκτες που μπορεί να μπούνε στην ενδεκάδα, αλλά αυτό θα το αποφασίσω μέχρι αύριο (σ.σ Πέμπτη) το πρωί».

O Σέρβος προπονητής, αφού ξεκαθάρισε πως πρώτα από όλα τον ενδιαφέρει η πρόκριση στους ομίλους, όταν ρωτήθηκε πως προετοιμάζει τον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας ότι είναι στην θέση του φαβορί απάντησε ως εξής: «Δεν είμαι άνθρωπος που αποφεύγει ευθύνες, ούτε κρύβομαι. Αν είμαστε όμως φαβορί ή δεν είμαστε θα φανεί στα δύο παιχνίδια. Πάντα βλέπετε τον ΠΑΟΚ ως φαβορί και με την Μπαρτσελόνα αν παίξουμε θα λέτε ότι είμαστε φαβορί.


Η Ντιναμό είναι πρωταθλήτρια Γεωργίας, έρχεται και αυτή από την ίδια διοργάνωση για μένα. Όλα είναι 50-50. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι ρεαλιστής να βλέπεις καθαρά τα πράγματα και να ετοιμάζεις κατάλληλα την ομάδα με όποιον κι αν παίζεις. Όπως και εμείς έτσι και η Ντιναμό θέλει την πρόκριση. Η Ντιναμό είναι μία ομάδα με έξι-επτά παίκτες στην Εθνική ομάδα που πριν μια βδομάδα κέρδισαν την Ισπανία. Πρέπει να έχουμε πίστη σε εμάς, αλλά πρέπει να σεβόμαστε και τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας».

Όσο αφορά το ζητούμενο μέσα στο γήπεδο που θα φέρει την πολυπόθητη πρόκριση τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει σωστή νοοτροπία και στα δύο παιχνίδια. Ιδιαίτερα αύριο. Σωστή νοοτροπία είχαμε και με τον Αγιαξ. Τώρα δουλέψαμε παραπάνω, έχουμε νέους παίκτες, το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει, η Ντιναμό έχει περισσότερα παιχνίδια. Εμείς θα δώσουμε αύριο το 100%, θα είμαστε συγκεντρωμένοι αποφασισμένοι για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».


Σχετικά με την βέβαια πλέον αναβολή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ο Ίβιτς είπε «Είναι δύσκολο για εμάς όμως είμαστε επαγγελματίες. Είμαστε υποχρεωμένοι να το αντιμετωπίσουμε. Δεν συμβαίνει πρώτη φορά όμως».



Πηγή: gazzetta.gr