Σοβαρό τροχαίο για κόρη πολιτικού

Η Εύη Τατούλη λόγω της σφοδρής πλαγιομετωπικής σύγκρουσης, τραυματίστηκε στο κεφάλι, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο, από το οποίο βγήκε το Σάββατο το μεσημέρι και ήδη γύρισε στο σπίτι της, στο Καστρί, για να ξεκουραστεί. Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο την επισκέφτηκε και ο πατέρας της, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

Να σημειωθεί ότι από το τροχαίο τραυματίστηκε άλλο ένα άτομο το οποίο επρόκειτο να επιβιβαστεί εκείνη την ώρα στο αυτοκίνητο της Εύης Τατούλη. Ο δεύτερος τραυματίας βγήκε επίσης από το Νοσοκομείο και είναι καλά.

Η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη μετά την παρουσία της στην “Γιορτή του ψαρά” στον Τυρό, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθύνθηκε στο χωριό Πραγματευτής της Νότιας Κυνουρίας, για να παραστεί στο εκεί πανηγύρι. Λίγο πριν φθάσει στον προορισμό της, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η πολιτευτής Αρκαδίας σταμάτησε στα δεξιά του δρόμου σε ένα πλάτωμα, για να επιβιβαστεί σε αυτό άλλο άτομο, έχοντας τα φώτα στάθμευσης να αναβοσβήνουν.

Στο χρόνο που μεσολάβησε κατά την επιβίβαση του τρίτου ατόμου στο αυτοκίνητο της κας Τατούλη, από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση Λεωνίδιο-Τυρό ένα άλλο όχημα που οδηγούσε μία κοπέλα ξέφυγε από την πορεία του, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια και έπεσε με ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνοδηγός η κα. Τατούλη.

Ο σύζυγος της κας. Τατούλη δεν τραυματίστηκε, όπως και η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Πηγή: kalimera-arkadia