Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Τρίτη 16 Αυγούστου

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα; ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Ίσως πρέπει να μπεις σε μια διαδικασία αναζήτησης τρόπων να αυξήσεις το εισόδημα σου αυτές τις μέρες. Με φόρα και θράσος αυτή τη φορά και όχι ψηλαφιστά. Άλλωστε το μεγαλύτερο σου προσόν που ποτέ δεν φαίνεται στο CV σου είναι το ακόλουθο: απόλυτη απέχθεια της λέξης «ήττα».

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Ταύρε, η γοητεία σου πάντα κρυβόταν στα εύστοχα, επιλεγμένα σχόλια και όχι στην ακατάσχετη πολυλογία. Σήμερα άσε το σώμα και το βλέμμα σου να μιλήσουν και άσε τους/τις άλλους/ες να φλυαρούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Δίδυμε, μην τολμήσεις να χαραμίσεις ακόμη ένα βράδυ παρηγορώντας φίλους/ες που έχουν απογοητευτεί από την άτιμη κοινωνία και τον ψεύτη ντουνιά. Να τους πεις ότι η κλάψα πέθανε και το πρόγραμμα άλλαξε από Καζαντζίδη σε λάτιν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Επικοινωνιακές ικανότητες στο φουλ και ταχύτητα σκέψης άνω του συνηθισμένου. Αν έχεις σημαντικές επικοινωνίες και συζητήσεις να κάνεις με συνεργάτες/φίλους δρομολόγησε τις άμεσα!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Λέοντα, κοίτα μια νύχτα που ανοίγεται μπροστά σου με ανοιξιάτικα αρώματα και ένα πανέμορφο φεγγάρι στον ουρανό. Ακόμη και μια δύσκολη μέρα στο γραφείο γλυκαίνει όταν περιμένεις τη νύχτα, αυτή τη μεγάλη πλανεύτρα, που την δεν απαγορεύεται και όλα μπορούν να συμβούν...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Φυσικά και δεν θα επιτρέψεις να σε πλησιάσει ούτε στα δέκα βήματα όποιος/α επιθυμεί να γεμίσει το κεφάλι σου με προβληματισμούς. Έχεις δικαίωμα σήμερα να μιλάς αποκλειστικά για ό,τι σʼ ευχαριστεί και θα το διεκδικήσεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Ζυγέ, σήμερα θα πρέπει να καταβάλεις τη διπλάσια προσπάθεια από συνήθως για να πείσεις τον εαυτό σου να βγει από την εξώπορτα. Κι όμως το έχεις τόσο ανάγκη που αν μείνεις μέσα θα είναι σαν να βάζεις αυτογκόλ και να αποδέχεσαι την ήττα. Πάψε να σιγοτραγουδάς το If I donʼt believe in love, nothing is good for me και κινητοποιήσου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Είναι πολύ συνηθισμένο για όλους εμάς, όταν κουβαλάμε υπερβολική ένταση από την δουλειά, να καταφεύγουμε στους φίλους μας ή τον/την σύντροφό μας για να βγάλουμε την τσαντίλα από μέσα μας. Όχι εσύ. Εσύ θα το κρατήσεις μέσα σου, θα αποκλείσεις τους πάντες και θα πολεμάς μόνος/η με τα φαντάσματα του εαυτού σου. Σκορπιέ, ξεκόλλα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Τοξότη, αν υπήρχε ένα Αλφαβητάρι Αστρολογίας, αντί για το «Λόλα, να ένα μήλο» πιθανόν θα μαθαίναμε το «Τοξότη, να μια ευκαιρία». Η ευκαιρία σου αυτές τις μέρες μπορεί να σχετίζεται με την αύξηση του εισοδήματος σου (επαγγελματικό δείπνο με τον/την προϊστάμενο) ή με μια έξοδο με άρωμα ερωτικής έξαψης. Για να πετύχεις χρειάζεται να αναπτύξεις κάτι που σιχαίνεσαι: σχέδιο δράσης, πλάνο, ατζέντα. Εντυπωσίασε μας…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Μπορεί να μην αφήνεις τον εαυτό σου να το δείξει αλλά είσαι ένα πλάσμα με τόσα αποθέματα πάθους/ενέργειας/σεξουαλικότητας που σίγουρα εκπλήσσεις τους/τις περισσότερους/ες όταν πλέον αρχίζουν και σε γνωρίζουν καλύτερα. Γιατί λοιπόν δεν αφήνεις να σε γνωρίσει και κανένας άνθρωπος παραπάνω και συνεχίζεις με το ζόρι να επιμένεις στις ίδιες αδιέξοδες σχέσεις; Ε; Ε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Είναι απʼ αυτές τις μέρες που οι κοντινοί σου άνθρωποι πρέπει να επιδεικνύουν υπομονή μαζί σου γιατί θα επιθυμείς την επικοινωνία μαζί τους μόνο όταν θες εσύ και πιθανόν όταν το ζητήσουν εκείνοι να αντιμετωπίσουν μια παγωμένη απάθεια. Νομίζω πάντως πως δικαιολογείσαι σήμερα να είσαι λίγο περισσότερο εγωιστής/εγωίστρια…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Δεν αντέχεται σήμερα η πολύ βαβούρα. Αντίθετα μια ζεστή κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο με τον/την σύντροφο σου ή έναν καλό φίλο/καλή φίλη είναι βάλσαμο για την καρδιά σου. Επίσης είναι εξαιρετική μέρα να κλείσεις εκκρεμότητες αν η δουλειά σου περιλαμβάνει επικοινωνία με συνεργάτες/πελάτες/προμηθευτές.