Βάζουν φωτιά στη Μύκονο τα «αγγελάκια» της Victoria's Secret: Abrosio, Lima, Barros έκαναν απόβαση στο νησί των Ανέμων (photo)

Στη Μύκονο βρίσκονται αυτές τις μέρες τρεις καuτοί άγγελοι της Victoria's Secret.H Alessandra Ambrosio και η Adriana Lima έχουν έρθει στο νησί των ανέμων για τον γάμο της πολύ καλής τους φίλης Ana Beatriz Barros με τον Ελληνοαιγύπτιο μεγιστάνα Κarim El Chiaty. Και τα τρία μοντέλα διαφημίζουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram το πιο διάσημο νησί του κόσμου.


Η Ana Beatriz Barros κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο της. Το μοντέλο και ο μεγιστάνας του παγκόσμιου τουρισμού και μέλος μιας πανίσχυρης οικογένειας, ο Αιγύπτιος Κarim El Chiaty θα παντρευτούν με έναν γάμο υπερπαραγωγή που θα θυμίζει το παραμύθι «Χίλιες και μία Νύχτες».

Παράλληλα με τις ετοιμασίες του γάμου της η Barros, απολαμβάνει και τις βουτιές της στο νησί των ανέμων. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία της να ποζάρει με την παρέα της στην πισίνα. Μάλιστα, το μοντέλο φορούσε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό που έγραφε «Bride» δηλαδή νύφη.




Με ένα ολόσωμο μαγιό που γράφει «The Bride» η Ana ποζάρει με τους φίλους της στο φακό




Η Ana και ο Karim ετοιμάζονται πυρετωδώς για το γάμο της χρονιάς




«Στη Μύκονο με καλή παρέα», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Adriana Lima


Ηλιοβασίλεμα στη Μύκονο για την καλλονή με τα καταπράσινα μάτια



Και χωρίς μακιγιάζ η Adriana είναι απίστευτα όμορφη



Μεσημεριανό... καφεδάκι για την Lima. Απαραίτητο μετά από ξενύχτι στη Μύκονο


Η θέα από το ξενοδοχείο της Abrosio είναι μαγική


Ο μικρός ψαράς. Ο γιος της Abrosio περιχαρής για το ψάρι που έπιασε


Ο γιος και η κόρη της Abrosio βρήκαν την ευκαιρία να ψαρέψουν στη Μύκονο



Πηγή: protothema.gr