Αυτό είναι το σημείωμα αυτοκτονίας της νεαρής συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ (photo)

Οι τελευταίες θλιβερές στιγμές της σύντομης ζωής της Cathriona White, της πρώην συντρόφου του Jim Carrey που έδωσε τέλος στη ζωή της έπειτα από τον χωρισμό τoυς, αποκαλύπτονται για πρώτη φορά στην έκθεση του ιατροδικαστή που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην εν λόγω έκθεση μάλιστα περιλαμβάνεται και το πλήρες σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε η νεαρή κοπέλα, υπογεγραμμένο με το ψευδώνυμο «Dewdrop» («Δροσοσταλίδα»).


Το σημείωμα, το οποίο βρέθηκε πάνω στο τραπέζι του καθιστικού της White, έγραφε:

Έχουν περάσει τρεις μέρες και ακόμα αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν είσαι εδώ. Θα μπορούσα να προσπαθήσω να συνεχίσω τη ζωή μου με ραγισμένη καρδιά και να μαζέψω να κομμάτια μου. Θα μπορούσα να το κάνω αλλά αυτή τη φορά δεν έχω την θέληση. Λυπάμαι εάν αισθάνθηκες ότι δεν ήμουν εκεί για εσένα. Προσπάθησα να σου προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν γνωρίζω πολλά για κηδείες και τέτοια πράγματα. Εσύ είσαι η οικογένειά μου οπότε ό,τι κι αν διαλέξεις θα είναι εντάξει. Σε παρακαλώ, συγχώρεσέ με. Απλώς δεν κάνω για αυτόν τον κόσμο.



Σύμφωνα με τους ερευνητές της υπόθεσης, ο 54χρονος Carrey είχε στείλει στην 30χρονη make up artist ένα γραπτό μήνυμα την προηγούμενη του θανάτου της, ρωτώντας την εάν ήξερε πού είχε αφήσει τα παυσίπονα για την τραυματισμένη πλάτη του, αφού δεν τα έβρισκε κάτω από τον νεροχύτη. Η White δεν απάντησε ποτέ. Η τελευταία επαφή του χωρισμένου ζευγαριού ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου, όταν η White είχε μια σύντομη συζήτηση μέσω Facetime με τον Carrey.

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή 4 ημέρες αργότερα. Είχε αφαιρέσει τη ζωή της λαμβάνοντας υπνωτικά χάπια και αναλγητικά, τα οποία ήταν συνταγογραφημένα σε ψευδώνυμο το οποίο χρησιμοποιούσε ο ηθοποιός.