Το it girl Ashley Tisdale δείχνει 4 τρόπους για να φτιάχνεις το μακρύ καρέ σου το καλοκαίρι!

Το μακρύ καρέ κάνει μία δυναμική επιστροφή και είναι πλέον το κούρεμα του καλοκαιριού. Αντίθετα με το καρέ ή το κοντό μαλλί το καρέ μεσαίου μήκους είναι εύκολο να το φτιάξεις. Δες 4 χτενίσματα που παρουσιάζει η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ashley Tisdale για το καλοκαίρι και δοκίμασε να τα κάνεις και εσύ.



Βαθιά χωρίστρα στο πλάι

Δώσε σχήμα στα μαλλιά σου με το πιστολάκι κάνοντας χωρίστρα στο πλάι. Ψέκασε με λίγη λακ τη ρίζα σου έτσι ώστε να στέκεται η χωρίστρα στο πλάι. Ρίξε λίγο αλατόνερο με τη μορφή σπρέι στα μαλλιά σου για να τους δώσεις αυτό το κυμματιστό λουκ που έχει και η Άσλι.







Μικρό κοτσάκι με τα μισά μαλλιά

Πάρε την πάνω στρώση από τα μαλλιά σου και πιάσ’τα σε μία αλογοουρά. Δεσ’τα με ένα λαστιχάκι και πριν τα τυλίξεις για τελευταία φορά μην τραβήξεις όλη την αλογοουρά δημιουργώντας ένα μικρό κοτσάκι. Για να δώσεις λίγο όγκο στα μαλλιά σου δημιούργησε μερικούς κυμματισμούς σε όλα τα μαλλιά σου με το ισιωτήρι σου.







Ατίθασος κότσος

Κάνε μία βαθιά χωρίστρα και ψέκασε με σπρέι τα μαλλιά σου για να σταθούν στη θέση τους. Έπειτα πιάσ’τα σε έναν χαμηλό πρόχειρο κότσο και στερέωσέ τον με τσιμπιδάκια. Αν τυχόν πέσουν μερικές τούφες άφησέ τες. Έτσι κι αλλιώς αυτή είναι η λογική αυτού του χτενίσματος.







Χωρίστρα στη μέση

Για να κάνεις αυτό το χτένισμα στέγνωσε τα μαλλιά σου κανονικά με το πιστολάκι κάνοντας χωρίστρα στη μέση. Δημιούργησε απλούς κυμματισμούς στο πάνω μέρος των μαλλιών σου και άφησε ίσιες τις άκρες σου.