Σοκ: «Με κρατούσε ο πατέρας μου, με βiαζe ο φίλος του»

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η μαρτυρία του 12χρονου παιδιού που έπεσε θύμα βiασμoύ από τον πατέρα και τον φίλο του.Πριν καλά-καλά η κοινή γνώμη «χωνέψει» το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του, και λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη για την κραυγή αγωνίας του ανήλικου θύματος προς τη γιαγιά του, νέα στοιχεία από την κατάθεση του παιδιού πέφτουν σαν γροθιά στο στομάχι.

«O μπαμπάς με κρατούσε και εγώ πονούσα. Έβαζα όλη μου τη δύναμη αλλά δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Φώναζα αλλά δεν ήταν εκεί κανείς να με βοηθήσει», είπε ο 12χρονος στους αστυνομικούς. «Συνέχιζα να πονάω και αργότερα. Ήθελα τη μαμά μου αλλά ο πατέρας μου, μου έλεγε να μην πω τίποτα. Ήθελα να φύγω από το σπίτι» συνέχισε.

Υπενθυμίζεται πως ο «πατέρας» αφέθηκε ελεύθερος, λόγω αναπηρίας, με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα να μην πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές και να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα. Ο ερωτικός του σύντροφος οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.