Η Όλγα και η Γωγώ Φαρμάκη σχεδιάζουν υπέροχα γυαλιά ηλίου εμπνευσμένα από τα ελληνικά νησιά!

Tα υπέροχα γυαλιά των αδελφών Φαρμάκη φέτος κλέβουν την παράσταση -και... ταξιδεύουν στα ελληνικά νησιά!







Αν το έχετε αναρωτηθεί Kisterss θα πει απλά Farma-Ki Sisters -δηλαδή Kisterss. Όλα ξεκίνησαν όταν η Γωγώ και η Όλγα αποφάσισαν να φτιάξουν το δικό τους fashion blog αξιοποιώντας σε αυτό όλα όσα είχαν μάθει από το χώρο της μόδας που πάντα αγαπούσαν.


Η Όλγα είχα δουλέψει ως μοντέλο, η Γωγώ πάλι που σπούδασε υποκριτική πάντα είχε μεγάλη αγάπη στα διεθνή περιοδικά μόδας που διάβαζε φανατικά. Το blog τους kisterss.com έγινε η μεγάλο τους αγάπη, η πρώτη τους συνεργασία, αλλά και η αφορμή να γεννηθεί μια ακόμα ιδέα. Να δημιουργήσουν ένα δικό τους brand με γυαλιά ηλίου.


Η Γωγώ Φαρμάκη ζει πλέον μόνιμα στη Νέα Υόρκη



Η Όλγα Φαρμάκη



Μετά από πολλά ταξίδια στο Μιλάνο, ραντεβού με προμηθευτές και designers, τα Kisterss Sunglasses έγιναν πραγματικότητα και η φετινή τους κολεξιόν (δεύτερη κατά σειρά) είναι ακόμα πιο θεαματική. Μάλιστα τα γυαλιά έχουν ονόματα και αέρα κοσμοπολίτικων ελληνικών νησιών με διεθνή φήμη, όπως Crete, Mykonos, Paros & Santorini!







Η Γωγώ (που πλέον ζει μόνιμα στις ΗΠΑ) και η Όλγα (που έμεινε πίσω στην Αθήνα) δεν βλέπονται πια καθημερινά, αλλά η επικοινωνία τους έγινε ακόμα πιο δημιουργικές.


"Είναι κάτι που αγαπάμε πολύ και το κάνουμε με μεγάλο ενθουσιασμό", μου λέει η Γωγώ. "Είμαστε χαρούμενες που έχουν τόσο μεγάλη απήχηση τα γυαλιά μας", συμπληρώνει η Όλγα και οι δυο τους μας λένε πως στο κομμάτι της μόδας σύντομα μας ετοιμάζουνε και άλλες εκπλήξεις. Αναμένουμε!







Πέρα από μια πλούσια συλλογή γυαλιών, στα Kisterss θα βρείτε και εκπληκτικές, ultra fashionable αλυσίδες γυαλιών που παίζουν και ρόλο κολιέ!