Αθηνά Οικονομάκου: Φορά τα αγαπημένα της μαγιό και δίνει τιπς μόδας μέσα από τις εμφανίσεις της στην παραλία!

Αυτά είναι τα μαγιό που προτιμά στις εμφανίσεις της!Είναι το The Body της showbiz, αν και ποτέ δεν ήταν εθισμένη στο γυμναστήριο. Αντιθέτως, η Αθηνά Οικονομάκου έχει πει πως προσφάτως, ανακαλύπτοντας την aerial yoga, αρχισε να γυμνάζεται και είδε αμέσως θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα της, καθώς έχει καλά γονίδια και τέτοιο "σκαρί", που μοιάζει γυμνασμένη ακόμα κι όταν δεν γυμνάζεται.

Ασυζητητί, είναι η celebrity που μας αρέσει να βλέπουμε με μαγιό, γιατί πραγματικά αναδεικνύει ότι και να φορέσει, ενώ οι επιλογές της εκφράζουν τη μέση νεαρή Ελληνίδα.

Τι αγαπά, όμως, να φορά η Αθηνά;

Συνδυάζει συχνά διαφορετικό πάνω και κάτω μέρος μαγιό, μια επιλογή πολύ βολική γιατί μας επιτρέπει να κάνουμε άφθονους συνδυασμούς, ακόμα κι αν έχουμε 3 μόνο μπικίνι.










Της αρέσουν τα μπικίνι με αθλητικού τύπου σουτιέν που φέτος είναι πολύ in




Της αρέσουν τα πλεκτά μαγιό, τα οποία τη βλέπουμε συχνά να φορά -παρόλο που δεν είναι ό,τι πιο πρακτικό στο κολύμπι, είναι τέλεια για να αλλάξεις το βρεγμένο μαγιό σου και να κάνεις την ηλιοθεραπεία σου.



Tης αρέσουν τα πιο hot φέτος ολόσωμα, ειδικά αυτά με θεαματικά cut outs



Όμως, την έχουμε δει και με πιο κλασικά ολόσωμα, πάντα με μια ξεχωριστή πινελιά


Ειδικά φέτος, τα κοσμήματα (βραχιόλια, boho κολιέ κλπ) είναι απαραίτητο αξεσουάρ ακόμα και στις εμφανίσεις της στην παραλία, με πιο αγαπημένο κομμάτι τις body chains που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στη δική της σειρά κοσμημάτων Allοver by Athina Oikonomakou.