Πέθανε ο Δημήτρης Καδιανάκης

Έφυγε χθες αναπάντεχα από τη ζωή ο Δημήτρης Καδιανάκης, μηχανικός και τουριστικός επιχειρηματίας, που άφησε εποχή στην Κρήτη και μέλος του Ποταμιού, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια τους, συγγενείς και φίλους.

Ο Δ. Καδιανάκης συμμετείχε - εκτός των άλλων - και στην κατασκευή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η κηδεία του θα γίνει θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποχαιρετά τον Δημήτρη Καδιανάκη

"Ο Δημήτρης Καδιανάκης έφυγε ξαφνικά ενώ άλλα είχαμε συμφωνήσει.Ορφάνεψε η οικογένειά του, ορφάνεψαν οι φίλοι του, ορφάνεψε το Ποτάμι. Ο πιο αθόρυβος, συνετός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Το Μάιο με πήρε από το χέρι και με πήγε σε όλο το Λασίθι -στον Άγιο Νικόλαο, στην Ιεράπετρα, στη Σητεία- δεν αφήσαμε χωριό για χωριό και βέβαια καταλήξαμε στο αγαπημένο του Κανάλι εκεί απέναντι από την Σπιναλόγκα. Εκεί βγάλαμε και την τελευταία μας φωτογραφία. Τα ίδια θα κάναμε και τον Αύγουστο. Στο Ρέθεμνος. Ο χάρος όμως, ο μπαμπέσης χάρος αποφάσισε διαφορετικά.Δημήτρη, φίλε μου δε θα σε ξεχάσουμε. Και κυρίως δε θα ξεχάσω ποτέ αυτά που μου 'λεγες, αυτά που μου 'μαθες.

Κατεβαίνω στην Κρήτη να ακούσουμε «μαζί» το ριζίτικο:«Μάνα κι αν έρθουν οι φίλοι μουκι αν έρθουν και δικοί μας.Να μη τους πεις κι απόθανανα τους βαροκαρδίσεις.

Στρώσε τους τάβλα να γευτούν,κλίνη να κοιμηθούνε.Στρώσε τους παραπέζουλα Να βάλουν τ’ άρματά τους. Και σαν ξυπνήσουν το πρωί και σ’ αποχαιρετούνε,πες του τος πως απόθανα".