Αμόκ για το ξεμάτιασμα του ιμάμη

Πριβέ ξεμάτιασμα από Τούρκο γκουρού φέρεται ότι ζητούσαν σε κατάσταση... αμόκ οι πελάτισσες από το μέντιουμ της οδού Καραγεώργη Σερβίας Καίτη Μποζάκη, η οποία, αντί για την «κάθοδο» στη Μύκονο (όπου προγραμμάτιζε να βρεθεί με τις συνεργάτιδές της τον Αύγουστο), πήρε την άγουσα για τη φυλακή, μετά την απολογία της στην 7η ανακρίτρια!

Η «Κατίνα της Πόλης», όπως είναι γνωστή η 44χρονη, αρνήθηκε τις κατηγορίες και, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε γαργαλιστικές αποκαλύψεις για τα αιτήματα και τις παραγγελίες των πελατών της, τα οποία κοστολογούσε αρκετά τσουχτερά. Ενδεικτικό είναι ότι μια κυρία ζήτησε μαντζούνια για τις «δεμένες»... κατσίκες της!

Η Κατίνα προφυλακίστηκε, ενώ οι τέσσερις «Σουλτάνες» βοηθοί της αφέθηκαν ελεύθερες. Στις δύο γυναίκες που έριχναν τα χαρτιά και σε εκείνη που ασχολούνταν με την ιστοσελίδα του «μαντείου» επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μία φορά τον μήνα, ενώ ελεύθερη χωρίς κανέναν όρο αφέθηκε η γυναίκα η οποία έφτιαχνε τους μαγικούς καφέδες που αποκάλυπταν το μέλλον.

Οι πέντε γυναίκες έφτασαν λίγο μετά τις 10 το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων με τη συνοδεία αστυνομικών, αλλά και δύο συγγενικών προσώπων τους, τα οποία μάλιστα διαπληκτίστηκαν με τους δημοσιογράφους τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από το κτίριο 9, όπου βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας.

Στα απολογητικά υπομνήματα που κατέθεσαν αρνήθηκαν ότι εξαπάτησαν τους πελάτες τους, με την 44χρονη Κατίνα να παραδέχεται στην ανακρίτρια ότι έλαβε συνολικά 43.000 ευρώ για τις... υπηρεσίες της στις δύο καταγγέλλουσες! «Δεν έχω πάρει αυτά τα χρήματα που με κατηγορούν ποτέ. Οσα ποσά έχω εισπράξει έχουν μπει κανονικά στον λογαριασμό μου.

Πρόκειται για 24.000 ευρώ από τη μία καταγγέλλουσα και 19.000 από την άλλη. Σε καμία από τις δύο δεν έκανα πρόβλεψη θανάτου ή ασθένειας συγγενικού προσώπου τους, όπως έχει καταγγελθεί. Τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν για ερωτικά λάδια, μαντζούνια, κομπολόγια, θυμιατά και ευχολόγια. Ηθελαν ακόμη και ξεμάτιασμα από τον Τούρκο ιμάμη!» φέρεται ότι ισχυρίστηκε το μέντιουμ.

Μάλιστα, επισήμανε ότι δεν εκβίασε ποτέ τις πελάτισσες προκειμένου να αποσπάσει χρήματα, αλλά η καταγγελία έγινε επειδή ο σύζυγος της μιας καταγγέλλουσας ενημερώθηκε για τις επισκέψεις της γυναίκας του σε ένα από τα «σαράγια» της (στο Σύνταγμα και στη Νίκαια).

Μαντζούνια για το μαντρί

«Δεν υπήρξε κανένας εκβιασμός για χρήματα. Η μία από τις καταγγέλλουσες ερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα για αστρολογική πρόβλεψη. Αν προκύψουν ποσά για τα οποία θα αποδειχθεί ότι δεν έπρεπε να έχουν εισπραχθεί, δεν έχω πρόβλημα να τα επιστρέψω. Ποτέ δεν μου παραπονέθηκε πελάτισσα. Η πρώτη καταγγέλλουσα μέχρι και μαντζούνια για το μαντρί είχε πάρει! Εκανε την καταγγελία γιατί το έμαθε ο σύζυγός της!» υποστήριξε κατά πληροφορίες στην ανακρίτρια, η οποία στο επόμενο διάστημα ενδέχεται να καλέσει μάρτυρες από την ατζέντα της προφυλακισμένης «μελλοντολόγου», ώστε να καταθέσουν για την υπόθεση.

Κυρίες της κοσμικής Αθήνας και ΤV περσόνες στην ουρά για ένα ραντεβού στο «μαντείο»

Κοσμικές κυρίες της Αθήνας, TV περσόνες αλλά και ευκατάστατες γυναίκες από την περιφέρεια, που ταξίδευαν για ένα ραντεβού με τα «μέντιουμ» από την Πόλη, φέρεται ότι περιλαμβάνονται στην ατζέντα των «υψηλών» πελατών στα δύο καταστήματα Τα Μυστικά της Κατίνας, στην Καραγεώργη Σερβίας στο Σύνταγμα και στη Νίκαια.

Ανθρωποι κάθε ηλικίας έκαναν ουρά για να συναντηθούν με την Καίτη Μποζάκη και τις συνεργάτιδές της και πιθανώς ορισμένοι θα κληθούν ως μάρτυρες μετά τις καταγγελίες δύο γυναικών για απάτη.

Εξάλλου, όπως δημοσίευσε η «Espresso», εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz υπήρξαν μέσο για τη τη διάδοση των μοναδικών «υπηρεσιών» της Κατίνας. Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν περάσει την πόρτα του γραφείου της στο Σύνταγμα είναι οι ηθοποιοί Βάνα Μπάρμπα, Μαρία Κορινθίου, Κωνσταντίνος Καζάκος, αλλά και η σύζυγός του και δημοσιογράφος Ιωάννα Μαρτζούκου, το μοντέλο Εύη Αδάμ και ο κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς. Οι περισσότεροι εξ αυτών πάντως φέρεται ότι δεν υπήρξαν πελάτες, αλλά «κράχτες» στις διαφημιστικές καμπάνιες της 44χρονης.