Τι λες τώρα! Ο Μαρινάκης τα σκάει στον ΠΑΟ για τον...

Αυτή είναι η είδηση της χρονιάς! Το αφεντικό των «ερυθρολεύκων» μπορεί να πληρώσει ένα φοβερό ποσό στον αιώνιο αντίπαλο για να κάνει μία μεταγραφή που θα κάνει μεγάλο ντόρο!Αν συμβεί κι αυτό, θα τα έχουμε δει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί δεν έχει γίνει ποτέ κάτι ανάλογο. Να πληρώσει, δηλαδή, ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό, ή το αντίστροφο, για κάποιον παίκτη.

Κάτι τέτοιο, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να συμβεί αυτό το καλοκαίρι. Εκτός αν βρεθεί φόρμουλα από την πλευρά των Ερυθρολεύκων να πάρουν τον ποδοσφαιριστή που θέλουν, χωρίς να δώσουν χρήματα στον αιώνιο αντίπαλο.

Ο λόγος για το φημολογούμενο ενδιαφέρον που υπάρχει από την πλευρά του αφεντικού των πρωταθλητών για τον Νίκο Καρέλη. Ο Έλληνας επιθετικός ακούστηκε αρχικά πολύ έντονα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ στη συνέχεια τα βελγικά ΜΜΕ υποστήριξαν -και υποστηρίζουν μέχρι σήμερα- ότι ο παίκτης θα καταλήξει στον Ολυμπιακό.

Όπως και να έχει, στη συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται ότι πίσω από τον καπνό υπάρχει και φωτιά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ο Έλληνας άσος να καταλήξει σε ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, είτε στην Αγγλία, είτε στην Ελλάδα, αυτό θα φανεί.

Σε κάθε περίπτωση, αν προχωρήσει το συγκεκριμένο deal, ο ισχυρός επιχειρηματίας θα πρέπει να καταβάλει στον Παναθηναϊκό ένα πολύ σημαντικό ποσό. Γιατί λίγοι γνωρίζουν ότι οι Πράσινοι έχουν διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης που ανέρχεται στο 17% από την πώληση του παίκτη στην Γκενκ, πέρυσι τον Γενάρη.

Αν επομένως ισχύουν τα ποσά που έχουν κυκλοφορήσει σε ξένα Μέσα, ότι, δηλαδή, η Νότιγχαμ ετοιμάζει πρόταση 7 εκ. ευρώ για τον Έλληνα άσο (η Γκενκ έχει αρνηθεί ήδη 6 μύρια από την Μπολόνια), τότε σε αυτό το ενδεχόμενο η αγγλική ομάδα -και ο Βαγγέλης Μαρινάκης- θα πρέπει να προσφέρει στον αιώνιο αντίπαλο το ποσό του 1,2 εκ. ευρώ!

Μπορεί να ακούγεται τρελό, ωστόσο αυτή είναι η πραγματικότητα κι αν όντως επαληθευτούν τα όσα ακούγονται και γράφονται, το αφεντικό του Ολυμπιακού θα πρέπει να δώσει αυτά τα χρήματα στον Παναθηναϊκό, αν και εφόσον θέλει να κάνει δικό του τον διεθνή επιθετικό.