Βασιλική Ανδρίτσου: «Γενικά, στη ζωή μου δεν κάνω πλάνα»

Το φετινό καλοκαίρι η Βασιλική Ανδρίτσου έχει πάθει ένα «Κοκομπλόκο», και ευθύνεται ο Νίκος Μουτσινάς για αυτό. Τι ακριβώς της συμβαίνει;«Κατ' αρχάς, αυτό είναι ένα πολύ ωραίο έργο του Μαρκ Καμολετί. Μιλάμε για το «Πιζάμες για έξι», το οποίο έχει πάρει ο Νίκος και το έχει προσαρμόσει στα ελληνικά δεδομένα με το δικό του χιούμορ. Κατά τη γνώμη μου, το έχει απογειώσει και πρόκειται για μια πολύ ωραία διασκευή. Ο θίασος αποτελείται από «περιπτώσεις» της ελληνικής σοουμπίζ, οι οποίες θα πάνε μια καλοκαιρινή βόλτα ανά την Ελλάδα. Κατά τη γνώμη μου, τα πράγματα είναι επικίνδυνα και θα σκάσει μπόμπα όπου να 'ναι»


Το κοινό εδώ και χρόνια την έχει ταυτίσει με κωμικούς ρόλους που έχουν πολύ γέλιο, θα ήθελε να δοκιμαστεί σε ένα βαρύ δράμα;
«Όχι ακόμα, γιατί δεν είναι η ώρα μου για κάτι τόσο βαρύ. Δεν είναι κάτι που το λαχταρώ αυτή τη στιγμή που με ρωτάς, θα μου άρεσε, ωστόσο, να παίξω σε μια μαύρη κωμωδία που να συνδυάζει και τα δύο. Γενικά, στη ζωή μου δεν κάνω πλάνα, αφήνω τα πράγματα να μου έρχονται από μόνα τους»

Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι γεμάτο με ανασφάλεια και ανεργία. Της έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να τα βροντήξει όλα και να κάνει κάτι άλλο;
«Έπρεπε αυτό να το είχα κάνει πριν από την κρίση, γιατί πια δεν μπορείς να κάνεις και πολλά λόγω της γενικότερης κατάστασης. Τώρα δεν έχω άλλη επιλογή, ούτε αποθηκάριος σε σούπερ μάρκετ μπορώ να γίνω. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής μου και νομίζω ότι ακόμη με αντέχει αυτή η δουλειά. Από την πρώτη στιγμή που διάλεξα αυτή τη δουλειά, ήξερα ότι έχει μια μεγάλη ανασφάλεια, θεωρώ, όμως, ότι αυτό κρύβει και ένα κομμάτι γοητείας. Δεν είναι για εμένα ανασταλτικός παράγοντας η ανασφάλεια», λέει η ηθοποιός στην εφημερίδα Αγορά.



Πηγή: gossip-tv.gr