Αγόρια προσοχή: Τι μας ξενερώνει σε έναν άντρα

Δε ζητάμε πολλά. Θέλουμε μόνο να είσαι τέλειος!Κάπου εκεί έξω, είναι το άλλο σου μισό. Πόσες πιθανότητες έχεις άραγε να τον συναντήσεις; Είμαστε και λίγο δύσκολες εμείς οι γυναίκες! Θέλουμε αυτό το κάτι που θα μας συναρπάσει σε έναν άντρα,για να αποφασίσουμε ότι εκτός από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας, αξίζει να του ανοίξουμε και την πόρτα της καρδιάς μας. Πολλές φορές νιώθεις ότι έχεις βρει τον κατάλληλο, μέχρι που θα συμβεί κάτι που θα σε ξενερώσει. Στα παραμύθια ο βάτραχος γίνεται πρίγκιπας με ένα φιλί. Στην πραγματική ζωή όμως, ο βάτραχος θα είναι για πάντα βάτραχος. Άντρες, γιατί μας χαλάτε το παραμύθι;

Ο τσιγκούνης: Τσιγκούνης στα λεφτά, τσιγκούνης και στα αισθήματα, που λέει και η γιαγιά μου. Και έχει δίκιο! Βγαίνεις ραντεβού και δεν σε κερνάει. Αίσχος! Ειδικά αν είναι το πρώτο, εννοείται ότι πρέπει να κάνει εκείνος την κίνηση να πληρώσει το λογαριασμό. Αν όχι, δεν πιστεύω να σκέφτεσαι για δεύτερο; Μια γυναίκα θέλει δίπλα της έναν άντρα να την προσέχει. Δε με νοιάζει να με πας στο πανάκριβο εστιατόριο. Και με μια μπύρα στην παραλία, είμαι οκ! Η κίνηση μετράει..

Ο μίζερος: Η αυτοπεποίθηση σε έναν άντρα είναι το παν. Τι να το κάνεις αν στο πρώτο ραντεβού κλαίει τη μοίρα του που τον έδιωξαν από τη δουλειά, ή που δεν του φτάνουν τα λεφτά για το νοίκι; Ξενέρα! Όλοι έχουμε τα προβλήματά μας, αλλά ας τα αναλύσουμε με τον καιρό. Η εντύπωση που θα μας μείνει από το πρώτο ραντεβού, είναι βασική για τη συνέχεια. Αν με πρήξεις με την γκρίνια σου και μου μαυρίσεις την καρδιά, πιο πιθανό είναι να σε λυπηθώ, να σε παρηγορήσω και αυτόματα περνάς στο friendzone. Γεια σου κολλητέ!

Ο κάφρος: Καλά, δεν τολμώ καν να μιλήσω για το έσχατο σημείο να ρευτείς μπροστά μου στο πρώτο ραντεβού. Ίσως με συγκινήσει η οικειότητα που από νωρίς έχει δημιουργηθέι μεταξύ μας, αλλά μη ξεπεράσουμε τα όρια! Αναφέρομαι κυρίως στο να είσαι μαζί μου και το μάτι σου να πέφτει σε κάθε θηλυκό που περνάει από δίπλα σου. Ντροπή! Αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού και ότι στην τελική παίζει το ματάκι σου. Ο επόμενος παρακαλώ!

Το ψώνιο: Η αυτοπεποίθηση είπαμε, είναι προτέρημα, αλλά όχι η έπαρση. Αν μιλάς συνεχώς και μόνο για τον εαυτό σου,το πιο πιθανό είναι να με κάνεις να πλήξω. Θέλω να μάθω πράγματα για σένα, αλλά αν καταλάβω ότι την έχεις δει κάπως, θα με ξενερώσεις. Οι ωραίοι άντρες κι εκείνοι που έχουν κάτι να πουν , δεν έχουν την ανάγκη να διατυμπανίζουν τις αρετές και τα προτερήματά τους. Τα δείχνουν με πράξεις.

Ο φαν του γυμναστηρίου: Το ωραίο κορμί το θαυμάζουμε και το επικροτούμε. Αν όμως είσαι ο τύπος που δεν τρώει ποτέ, δεν πίνει ποτέ και το μόνο σου μέλημα είναι οι κοιλιακοί σου, πώς να κάνουμε χωριό μάνα μου; Εγώ θέλω τα κοκτειλάκια μου και τα παγωτάκια μου και τα ωραία τα ταβερνάκια μου το καλοκαίρι. Αλλά όλα αυτά θέλουν παρέα. Δε μπορώ να σε βλέπω συνέχεια με το Perrier και ένα στήθος κοτόπουλο ανάλατο με βραστά λαχανικά παντού. Βαριέμαι!

Ο ζηλιάρης: Ναι, για σένα λέω που τρώγεσαι με τα ρούχα σου συνέχεια! Που φτιάχνεις επιστημονικά σενάρια και που κάθε αρσενικό που κυκλοφορεί γύρω μου το θεωρείς απειλή. Αν κοιτάς συνεχώς πού πέφτει το βλέμμα μου και για πόση ώρα, αν ελέγχεις το κινητό μου και μου κάνεις συνεχώς στενό μαρκάρισμα για το που ήμουν, με ποιον και τι έκανα, δεν θα τα πάμε καλά, να ξέρεις. Ποιος είναι αυτός που σου έκανε like στο facebook; Ποιος σε πήρε τηλέφωνο και τι ήθελε; Όχι , όχι! Με τίποτα! Αυτή την πίεση δεν τη μπορώ, δεν τη βαστάω!