Bad Hair Day; Δες τι σε Συμβουλεύει να κάνεις ένας Άγγελος της Victoria’s Secret (που ξέρει από αυτά)!

Ξέρεις ότι τα μαλλιά σου είναι από εκείνα τα βασικά στοιχεία της εμφάνισης που υπογραμμίζουν το στιλ μας. Δεν έχουμε δει ποτέ κοπέλα στο δρόμο με τέλεια μαλλιά και χάλια outfit -μια και όταν έχεις όμορφα φτιαγμένα μαλλιά, έχεις και τη διάθεση να ντυθείς και καλύτερα.Δεν θα μπορούσαμε παρά να εμπιστευτούμε τυφλά σε αυτό την Aλεσάντρα Αμπρόσιο (ξέρεις.. τον Άγγελο της Victoria’s Secret) που θα μας πει τι κάνει όταν τα μαλλιά της δεν στρώνουν με τίποτα.

Καταρχάς μας λέει να μην τα "βάφουμε μαύρα" κάθε φορά που δείχνουν κάπως έτσι… Ναι, συμβαίνει σε όλα μας!


Δοκίμασε τα πανεύκολα tips που μας δίνει.

-Το πρώτο πράγμα που μπορείς να κάνεις όταν τα μαλλιά σου είναι χάλια είναι να βάλεις απλά ένα καπέλο. Τι πιο τέλειο και όμορφο από ένα καπελάκι που θα φτιάξει (δηλαδή καλύψει!) το πρόβλημα στο δευτερόλεπτο.

-Μια άλλη λύση είναι να τα πιάσεις σε μια αλογοουρά ή σε έναν κότσο. Αφού αυτά τα τόσο απλά χτενίσματα ακόμα και στην πασαρέλα δείχνουν τέλεια, γιατί να μην τα κάνεις και εσύ στην καθημερινότητά σου;

-Νιώθεις πως τα μαλλιά σου έχουν λαδώσει; Τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ξηρό σαμπουάν και να ψεκάσεις με αυτό τα μαλλιά σου. Ρίξε λίγο στις ρίζες σου και στη συνέχεια ανακάτεψέ τα. Θα τα δεις αμέσως να μεταμορφώνονται, να αποκτούν κίνηση και όγκο και να μην μοιάζουν πια κολλημένα.

-Aν τα μαλλιά σου είναι τόσο χάλια που ούτε το ξηρό σαμπουάν δεν μπορεί να τα διορθώσει, πάρε ένα μαντήλι και τύλιξέ το στα μαλλιά σου όπως έχει κάνει και η Alessandra. Γύρισέ το μερικές φορές και δες το στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου.