Εύη Αδάμ κατά Λάμπη Λιβιεράτου: «Είναι μπλοκαρισμένος από το facebook μου»

Την Εύη Αδάμ φιλοξενεί αυτή την Κυριακή η εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.
Για το block που έχει κάνει στον Λάμπη Λιβιεράτο, τόνισε: «Δεν υπάρχει λόγος να τηλεφωνιόμαστε με τον Λάμπη. Είναι μπλοκαρισμένος από το facebookμου, εννοείται. Άλλες φορές μαθαίνω αυτά που γράφει, άλλες όχι. Φυσικά θα ήθελα να μην είναι δημόσια τα πράγματα, αλλά δεν μπορείς να το αποφύγεις. Έχω πάθει ανοσία. Έχουμε αληθινή ζωή, δεν ζούμε τη ζωή μας μέσα από το πώς τη γράφουν οι άλλοι στα περιοδικά».
Για τη φωτογράφιση με τις κόρες της που παρουσιάστηκε ως προκλητική, δήλωσε: « Σκέφτηκα ότι το δικό μου μυαλό είναι καλά, αυτοί είναι σχιζοφρενείς και έχουν διαταραχή. Είναι αξιολύπητη η κατάσταση. Πρέπει να γεννιούνται θέματα από το πουθενά και να είναι κατασκευάσματα τα οποία δεν πειράζει να είναι αναληθή. Δεν πειράζει αν είναι τα παιδιά ντυμένα στη φωτογραφία. Εμείς θα γράψουμε ότι είναι γυμνά».
Για τις σχέσεις της, τόνισε: «Ποιος σου είπε ότι είμαι μόνη μου και πού το ξέρεις; Και αν τα έχω με κάποιον στο εξωτερικό; Δεν θέλω να έχω standard σχέση προς το παρόν. Είναι ανάλογα ποιος θα βρεθεί και τι θα σου βγάλει ο άλλος».

Πηγή: gossip-tv.gr