Σοβαρά επεισόδια και καταστροφές στα Εξάρχεια! (photos + video)

Σε "πεδίο μάχης" μετατράπηκαν για μια ακόμα φορά τα Εξάρχεια όπου οι κουκουλοφόροι έχουν ταμπουρωθεί και εξαπολύουν καταδρομικές επιθέσεις με μολότοφ και πέτρες εναντίον των ΜΑΤ...

Οι κουκουλοφόροι εκτός από μολότοφ πυροβολούν με πιστόλια φωτοβολίδων εναντίον των αστυνομικών. Οι οδομαχίες συνεχίζονται εδώ και δυο ώρες με μαζικές ρίψεις μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ καθώς σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ υπάρχουν περίπου 500 κουκουλοφόροι στην πλατεία Εξαρχείων.

Οι αστυνομικοί απαντούν στις επιθέσεις με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης και προσπαθούν να απωθήσουν τους κουκουλοφόρους από τις κεντρικές αρτηρίες της Πατησίων, της Μπουμπουλίνας, της λεωφόρου Αλεξάνδρας και της Χαριλάου Τρικούπη.

Τα επεισόδια επικεντρώθηκαν στις οδούς Κωλέτη, Στουρνάρη, Τσαμαδού, Ζαΐμη, Τρικούπη και Τοσίτσα.


Οι κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ σε μπαλκόνι πολυκατοικίας, οι αστυνομικοί τους απώθησαν και πυροσβεστικό όχημα κατάσβεσε την πυρκαγιά πριν εξαπλωθεί.

Πυρπόλησαν ΙΧ και περίπτερο στην περιοχή των Εξαρχείων ενώ προκάλεσαν ανυπολόγιστες καταστροφές σε καταστήματα και κτίρια της περιοχής όπως εκτιμούν αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA και επιβεβαίωσαν αστυνομικές πηγές, βρέθηκαν περισσότερες από 100 μολότοφ στον λόφο του Στρέφη. Πληροφορίες έκαναν λόγο για τουλάχιστον 20 προσαγωγές από την περιοχή των Εξαρχείων.





















cnn.gr