«ΜΑΡΚΙΖ»: Λαμπερό πάρτι για τα τέσσερα χρόνια επιτυχίας! (photos)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΓΔΑΛΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΪΣΑΡΟΓΛΟΥ, ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Με ένα μεγάλο και λαμπερό party, το αγαπημένο "MARKIZ" της Θεσσαλονίκης, γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλιά του, σε μια βραδιά που ήταν όλοι εκεί.


Το "MARKIZ" συνεχίζει για τέταρτη χρονιά να αποκαλείται το bar-club φαινόμενο, όχι μόνο της συμπρωτεύουσας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, αφού καταφέρνει επτά ημέρες την εβδομάδα να είναι ασφυκτικά γεμάτο και ο κόσμος να διασκεδάζει με την ψυχή του, σε ένα μέρος που η ενέργεια του χώρου, του κόσμου και του ίδιου του προσωπικού δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε άλλο μέρος διασκέδασης.

Στο birthday party είχε στηθεί ειδικό concept με red carpet, όπου όλοι οι επώνυμοι καλεσμένοι φόρεσαν δημιουργίες, ειδικά σχεδιασμένες για την βραδιά, από τον σχεδιαστή Βασίλειο Κωστέτσο.


Στο "MARKIZ" που ήταν ασφυκτικά γεμάτο από πολύ νωρίς, όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν σαμπάνια MOET & CHANDON και βότκα Smirnoff, ενώ οι επιχειρηματίες Γιάννης Μυγδαλάς, Μάρκελλος Μουρατίδης, Κοσμάς Φλωροκάπης και Γιώργος Καραϊσάρογλου, υποδέχτηκαν προσωπικότητες από το δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης, αλλά και πολλούς φίλους που ταξίδεψαν από την Αθήνα, ειδικά για αυτή τη βραδιά.

Ανάμεσα στους διάσημους προσκεκλημένους της βραδιάς διακρίναμε τους αγαπημένους τραγουδιστές Αντώνη Ρέμο, Κωνσταντίνο Αργυρό, Παντελή Παντελίδη, Βαλάντη, Σάκη Αρσενίου και πολλούς άλλους.


ΝΤΟΡΟΘΥ ΜΥΓΔΑΛΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΓΔΑΛΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΜΥΓΔΑΛΑΣ

ΕΛΛΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ, ΑΛΙΣΙΑ ΤΡΟΥΣΗ, ΣΤΕΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΣΙΑ ΚΟΥΚΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΙΖΟΥ- ΒΟΥΡΟΥ, ΒΑΛΙΑ ΚΑΚΟΥΤΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΓΔΑΛΑΣ, ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΚΟΣΜΑΣ ΦΛΩΡΟΚΑΠΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΪΣΑΡΟΓΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΪΣΑΡΟΓΛΟΥ, ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΑΠΠΑ, ΥΒΟΝΝΗ ΜΠΟΣΝΙΑΚ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

ΥΒΟΝΝΗ ΜΠΟΣΝΙΑΚ, ΧΑΡΗΣ ΣΙΑΝΙΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΓΔΑΛΗΣ, ΣΑΒΒΑΣ ΣΠΑΘΑΡΙΔΗΣ

ΑΛΙΣΙΑ ΤΡΟΥΣΗ, ΣΤΕΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΣΙΑ ΚΟΥΚΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΙΖΟΥ- ΒΟΥΡΟΥ, ΒΑΛΙΑ ΚΑΚΟΥΤΗ, ΕΛΛΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΓΔΑΛΑΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ

ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ, ΒΑΛΑΝΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΗΓΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ


vipnews.gr