Νατάσα Θεοδωρίδου: Η επιτυχία εν μέσω capital control, οι συνεργασία με Θεοφάνους και ο... γείτονας Λιάγκας

Τη Νατάσα Θεοδωρίδου συναντήσαμε λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της και μάθαμε... περισσότερα για την νέα συνεργασία της. Η Νατάσα Θεοδωρίδου πολύ χαμογελαστή και ευγενική, σε κάνει να νιώθεις οικεία μαζί της. Μεταξύ άλλων συζητήσαμε και για τις παλαιότερες συνεργασίες της και για την επιτυχία της το καλοκαίρι με τον Γιώργο Θεοφάνους. Το νέο τραγούδι της με τίτλο “Άστα όλα κι έλα” κυκλοφόρησε και η ίδια μας αποκάλυψε ότι και εκείνη τα έχει παρατήσει όλα για κάποιον. Αυτό που χαρακτηρίζει την Νατάσα Θεοδωρίδου περισσότερο από όλα είναι η αμεσότητα της με τους ανθρώπους. Μέσο της χαρακτηριστικής χροιάς, έχει κερδίσει την αγάπη πολλών ανθρώπων, και την αγάπη των θαυμαστών της. Η Νατάσα Θεοδωρίδου κάνει πρεμιέρα με την Στέλλα Καλλή στο νυχτερινό κέντρο VOX από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου.

Το σκεφτήκατε για να ξεκινήσετε τις εμφανίσεις σας, την στιγμή που συνεχίζουν τα capital controls;

Είναι μεγάλο λάθος οι άνθρωποι αυτή την εποχή να κάνουν πίσω και να κλείνονται, γιατί όντως όλοι μας ζούμε μια περίεργη περίοδο και δεν περνάει και από το χέρι μας για να το διορθώσουμε και μακάρι να γινότανε, αλλά πιστεύω ότι όλα πρέπει να λειτουργούνε κανονικά. Βεβαίως προσαρμοσμένα πάντοτε στα νέα δεδομένα, αλλά τίποτα δεν πρέπει να σταματάει και κυρίως η τέχνη.

Μπορεί η συνεργασία σας με τον Γιώργο Θεοφάνους να θεωρηθεί ως μια συνεργασία ζωής;

Ο Γιώργος κρατάει ένα πολύ μεγάλο μέρος των τραγουδιών μου από όλοι μου την δισκογραφία και με πολλές επιτυχίες, κάτι στο οποίο δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη. Βέβαια έχω υπάρξει τυχερή γιατί έκανα πολλούς πολυσυλλεκτικούς δίσκους και πολλοί άνθρωποι μου δώσανε επιτυχίες και σίγουρα ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος.

Ήταν δικαίωση για εσάς η επιτυχία και η αγάπη του κόσμου στην συναυλία σας στο Βεάκειο την Παρασκευή 3 Ιουλίου δύο μέρες πριν το δημοψήφισμα;

Όταν προέκυψε το δημοψήφισμα μας αιφνιδίασε όλους, δεν ξέραμε τι πρόκειται να γίνει και η συναυλία είχε κλιστεί πάρα πολλούς μήνες πριν, οπότε ήτανε καθαρά δικό μου θέμα αν θα το έκανα ή όχι γιατί ήμασταν όλοι μουδιασμένοι , νομίζαμε ότι είχε παραλύσει το κράτος και τίποτα δεν λειτουργούσε όπως ήτανε και η αλήθεια. Στην ζωή αν δεν ρισκάρεις νομίζω δεν θα πάρεις πίσω και κάτι μεγάλο, οπότε αποφάσισα να ρισκάρω και συνεννοήθηκα με όλους τους συνεργάτες μου και είπα πάμε και ότι γίνει, γιατί είχαν ήδη προπωληθεί αρκετά εισιτήρια, οπότε οι άνθρωποι που είχαν αγοράσει εισιτήρια θα ερχόντουσαν. Εμένα δεν θα με πείραζε εάν δεν γέμιζε γιατί θα ήξερα ότι εκείνο το βράδυ τραγούδησα για αυτούς που είχαν ήδη αγοράσει εισιτήρια να με ακούσουνε, πριν πρόκυψη το δημοψήφισμα, οπότε θα τους τιμούσα όπως με τίμησαν αυτοί με την αγορά του εισιτηρίου.

Είναι αλήθεια πως είστε γείτονες με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά;Υπήρξε κάποια στιγμή που να έχετε ακούσει τα παιδιά τους να παίζουν;

Ναι είναι αλήθεια ότι είμαστε γείτονες. Έχει υπάρξει μια φορά που άκουσα τα παιδάκια να παίζουν και είναι λογικό. Παιδιά είναι!

Τι είναι αυτό που θέλετε να πείτε στον κόσμο για την νέα σας συνεργασία;

Είμαι ανάμεσα σε ανθρώπους που εκτιμώ καλλιτεχνικά, για εμένα αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί στην πορεία μας έχουν τύχει και σε άσχημες περιόδους, να μη θέλουμε πολλά πολλά, οπότε τώρα είμαι ευτυχής γιατί όλα τα παιδιά τα αγαπώ και θέλω να είμαστε όλοι καλά. Την Στέλλα την εκτιμώ πάρα πολύ και το έχω πει και στην ίδια, οπότε όλο αυτό τώρα υλοποιείτε και σε λίγες μέρες θα το δείτε και εσείς. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κάνουμε κάτι ωραίο, κάτι καλό που να ευχαριστεί τους ανθρώπους που έρχονται πρωτίστως όμως να ευχαριστεί και εμάς ώστε να μπορούμε να αποδίδουμε καλύτερα.

fthis